Telefon Tavsiyesi 1400 tllik telefon

Sponsorlu Bağlantılar

PersonelAdam

PersonelAdam

Üye
    Konu Sahibi
1400 tllik telefon
Beyler herkese iyi forumlar. Direk konuya gireyim 1400 tl kotam var. Hangi telefonu alayim. Nexus 5 mi iPhone 5 mi vs. oneriniz var mi?

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
İos istiyorsan iPhone 5 al farketmezse gmd elite veya nexus 5 al

PersonelAdam

PersonelAdam

Üye
    Konu Sahibi
Android almak istemiyorum ama iPhone 5 de bulur muyum o fiyata bilmiyorum

mürteza16

mürteza16

Üye
Bence nexus 5 al.

cortex47

cortex47

Üye
Nexus 5 veya LG G2, arayüzüne bağlı olarak. Hangisi hoşuna giderse. Donanımsal olarak eşit gibiler, hatta eşit bile olabilirler, emin değilim. Ama Nexus 5'in stock ROM olması dolayısıyla performans daha yüksek ama LG'nin de kendince artıları var. Benim tercihim LG G2'den yana :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve tatar1926
Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5.

ferit.61

ferit.61

Üye
Arkadaşım,

İçimden geldiği gibi direkt diyeyim, arayüz olarak göreceli belki beğenmeyebilirsin ama kendimce kesimlikle LG G2.
Herşeyi ile mükemmele yakın cihaz, Nexus deli cihaz ama LG nin kendine has sanırım özelliği daha fazla.
Bunları yazarkende bilgi amacıyla, N9, Lumia 820, Lumia 925, Note 2 kullanmış bir arkadaşın olarak yazıyorum.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
1400e sıfır ip5 bulmak biraz zor

Nexus5 her türlü iş görür tertemiz pürüzsüz bir arayüz güncelleme desteği samsungdan uzak dur yeter :oke:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Nexus 5 veya LG G2, arayüzüne bağlı olarak. Hangisi hoşuna giderse. Donanımsal olarak eşit gibiler, hatta eşit bile olabilirler, emin değilim. Ama Nexus 5'in stock ROM olması dolayısıyla performans daha yüksek ama LG'nin de kendince artıları var. Benim tercihim LG G2'den yana :)
ikiside lg :D :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
serserim1905

serserim1905

Üye
Sony Xperia z1 öneririm sıfırını 1550 tl ye aldım :-)

Invoke

Invoke

Üye
Arayüzden bahsediyorsanız ikisi de lg demek yanlış olur.
Bu sefer uzatarak Nexus 5 daha iyi demeyeceğim. Kısaca tavsiye edip geçeceğim. :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 bulabilirsen tabi ki daha iyi ama bulamazsan LG Nexus 5 almanı öneririm.

The Shadow

The Shadow

Üye
Nexus 5 al.

PersonelAdam

PersonelAdam

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yorumlar icin tsk. Butcemi 2000 tlye kadar arttirdim. iPhone 5s aliyorum

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@

serseri_91