Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
HARIKASIN USTAA WONDER UÇUYORRRRR

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
clgnkral

clgnkral

Üye
işlem yapmazsan ekran parlaklığı kısılıyor veya kısıkken işlem yapmaya başladığında yani ekrana dokunduğunda ekran parlaklığında ki yükselmede sorun var hocam anlatabildim umarım.donuk donuk ekran parlaklığı artıyor veya azalıyor.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
E bu normal bişey zaten androidin kendi özelliği böyle ? Aşırı takılarak mı artıp azalıyor?

ekremesiroglu

Üye
eposta yok müdür. apk sı var mıdır

clgnkral

clgnkral

Üye
evet hocam aşırı takılarak oluyor.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
hocam indirme linkinde sorunmu var megaya tıklıyorum açılmıyor update browser falan diyor cromu tekrar indryom olmuyor acaba pc den mi kaynaklı ? ayrca rom için teşekkürler hocaam dnmek istiyom eline sağlık :)

• Beğen
clgnkral

clgnkral

Üye
hocam telefona bi format atacam bide bu swap işlemini nasıl iptal edebiliriz?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Vold fstab dosyasını orjinale çevirmen gerek pcye gecince anlatrm. Olmadı diğer konuda eski sayfalarda yazıyor
hocam indirme linkinde sorunmu var megaya tıklıyorum açılmıyor update browser falan diyor cromu tekrar indryom olmuyor acaba pc den mi kaynaklı ? ayrca rom için teşekkürler hocaam dnmek istiyom eline sağlık :)

Megada sorun yok tarayıcı güncellemen gerek telefondan indirebileceksin mega uygulamasını kur indir

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
memnun olanlar soylesin :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
Wolf389

Wolf389

Üye
Açıkçası pek beğenmedim

Wolf389

Wolf389

Üye
İlk önce arayüzü beğenmedim oyun performansı denemedim ama kendi touchwizimi felan kurdum multitask v1 e göre daha iyi ama bu kadar beklemeye daha çok beklerdim

clgnkral

clgnkral

Üye
cm11 kullanıyordum kasmalar oluyordu ama bu romda aynı ölçüde kasıyor ve bazı hatalar var bahsettiğim gibi.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
gwonder_13

gwonder_13

Üye
gerçekten problem varmı romda bn indiriyorum az kaldı da ?

gwonder_13

gwonder_13

Üye
eyvallah kardeşim sağol zaten ne olursa olsun denemek te fayda var ;-)

Üst Alt