Haber Samsung Kamera Uygulamasında HDR ve Slow Motion Destegi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Kamera Uygulamasında HDR ve Slow Motion Destegi
Samsung Windows Phone platformu altında ürettiği Ativ cihazları için Kamera uygulamasına yeni özellikler ekledi.

Dün guncellenen Ativ Camera uygulaması sadece Samsung cihazlarına yüklenebiliyor. Ativ Kamera uygulamasınna HDR ve Slow Motion çekim desteği dahil bir çok farklı yeni özellik eklendi.
Bu özelliklerin çalışması için öncelikle telefonda Windows Phone 8.1 yüklü olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Sensation

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.Fakat bu programı Lumia 920'de çalıştırabilir miyiz? Maxicep'teki yolla tabiki.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye

Bu nedir L520

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Pardon okuyunca anladım :D direk indirmeye çalıştım da :ehe

leeshore

leeshore

Üye
Samsung Windows Phone platformu altında ürettiği Ativ cihazları için Kamera uygulamasına yeni özellikler ekledi.

Dün guncellenen Ativ Camera uygulaması sadece Samsung cihazlarına yüklenebiliyor. Ativ Kamera uygulamasınna HDR ve Slow Motion çekim desteği dahil bir çok farklı yeni özellik eklendi.
Bu özelliklerin çalışması için öncelikle telefonda Windows Phone 8.1 yüklü olması gerekiyor.

dark_13

Üye
Teşekkürler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ayrıca video çekerken fotoğraf da çekilebiliyormuş. Yüklemenin yolu olsa da bizde faydalansak :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
...decode...

...decode...

Üye
Nokia da keşke HDR eklese kendi kamera uygulamasına :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ayrıca video çekerken fotoğraf da çekilebiliyormuş. Yüklemenin yolu olsa da bizde faydalansak :)
bence en güzel yanı o olur s4 de denemiştim ilk başta ekran alıntısı yapıyor sanmıştım ben ancak normal resim çekiyor güzel bir özellik en çok bunu isterim ben

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya samsung en favori cihazları note ve S serisine Wp işletim sistemi eklese hem android hemde Wp olsa isteyen istediğini alsa

barannn79

barannn79

Üye
Samsung piyasaya surerse wp telefon o zaman yeni uygulamaların sayısını takip etmeye vaktimiz olmayacak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Samsung piyasaya surerse wp telefon o zaman yeni uygulamaların sayısını takip etmeye vaktimiz olmayacak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Şaka gibi Samsung bu pazarda zaten vardı :)

beats

beats

Üye
Amerikan mağazada logosuz ve farklı resimle bulunuyor, sertifikayı telefona yükleyemedim hâlâ uygulamayı yüklemeyi başarırsam paylaşırım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Buda Samsung'un Bir Tür Ortaya Atmış Olduğu Bir Koz

beats

beats

Üye
Uygulamayı uçurdu Samsung bilgisayarda görünmüyor, mobilden açık.

Geri geldi.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir ara Oem uygulamalarını yükleme konusu açmıştım. Onunla büyük ihtimalle yüklenir. Filmler 2 olması lazım.

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt