YouTube, iPhone X'te HDR desteğine kavuştu

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
YouTube, iPhone X'te HDR desteğine kavuştu
YouTube, iPhone X'te HDR desteğine kavuştu

YouTube'un iOS'lu cep telefonlar için hazırladığı uygulaması, artık iPhone X'de de HDR görüntü desteğine izin vermeye başladı.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Akıllı telefon kullanıcılarının en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alan YouTube, iPhone X modellerinde HDR desteğine izin vermiyordu. Cihaz kullanıcılarının büyük bir merakla beklediği ve durumu Google'a raporladığı bu özellik sonunda Apple'ın yeni nesil amiral gemisi telefonlarına da gelirken, artık cihazlar HDR desteği sayesinde çok daha yüksek kontrast ve zengin renkler sunan kamera desteğine sahip.



Kimileri tarafından YouTube uygulamasına eklenen bu HDR görüntüleme özelliği oldukça basit bir şeymiş gibi tanımlasa da, aslında hiçte öyle olmadığını söyleyebiliriz. Çünkü videoda muhteşem bir detaycılık ve renk kalitesi sunmayı başaran HDR desteği, en kaliteli şekilde görüntüleri sizlere sunuyor. Eğer bir iPhone X kullanıcısıysanız, HDR desteğinin mükemmelliğinden sizlere söz etmeliyiz.



HDR nedir?
Geniş dinamik aralığın amacı fotoğraflardaki parlak ve karanlık kısımların orantısını düzenlemek ve iyileştirmek.Yazılım düzenlemesiyle değiştirilen renk ve parlaklık dengeleriyle daha canlı ve net fotoğraflar elde ediliyor. Kısa sürede çekilen farklı ışık ayarlarındaki üç ayrı kare kombine ediliyor.



Aşağıdaki uygulama sayfamızı ziyaret ederek YouTube uygulamasını ücretsiz bir şekilde iOS'lu telefonlarınıza indirebilirsiniz.

:YouTube İndir - iOS - MaxiCep

YouTube, iPhone X'te HDR desteğine kavuştu
 

Ekli dosyalar



Üst Alt