Haber Samsung Kamera Uygulamasında HDR ve Slow Motion Destegi

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Fiddler açığını da kapatmışlar her halde hiç bir şey indirilmiyor

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Samsung zaten piyasaya Windows Phone işletim sistemli tel. Koyarsa artık herkes Windows Phone'nin peşinde koşar yani uygulamalar oyunlar Windows Phone yi tercih etmeye başlar. :sirit: :)
ANDROİD YOK OLUR :eller: :ehe

{°≥°}

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar bu uygulamanın video goruntusu vs yokmu slow çekimi merak ettim

PureFood

PureFood

Üye
Youtube'a incelemesi düşer yakında :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Beyler zaten Samsung bu piyasada yokmuş gibi davranıyorsunuz :) Samsung'un var olmasıyla geliştiricilerin bu platforma yoneleceklerini zannetmiyorum ;)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Samsung ATIV SE
Samsung ATIV S Neo
Samsung ATIV Odyssey

Samsungun telefonları arkadaşlar bunlar.Samsung önem vermiyor windows phone'a pek önem vermesi içinde bir sebebi yok android onun zaten.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Samsung ATIV SE
Samsung ATIV S Neo
Samsung ATIV Odyssey

Samsungun telefonları arkadaşlar bunlar.Samsung önem vermiyor windows phone'a pek önem vermesi içinde bir sebebi yok android onun zaten.

Evet bende onun için diyorum ya koşan modelleri itmeli wp ile bir S serisi Note serisi bunlara da wp eklemeli o zaman alan olur Nokia dan kayanlar wp isteyenler alır sırf Wp için Samsung'u bırakıp Nokia ve Htc ye geçenler var bence

braayn

braayn

Üye
neyseki slow motions ve hdr modunun Nokia camerayada geleceğini öğrenince mutlu oldum :)Bir diğer haber ise ATIV Camera uygulamasındaki yeniliklerin ardından Microsoft’a oldukça yakın olan Nawzil, Nokia Camera uygulamasının Cyan güncelleştirmesinden sonra benzer özelliklere (HDR, Slow Motion gibi) sahip olacağını belirtti.

Üst Alt