Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Phone 8.1 için GDR güncellemeleri beklenenden erken mi gelecek?
Sponsorlu Bağlantılar
Bruce Lee QQ
Üye
Hele Bi 8.1 gelsinde.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
skynet
Üye
Sd'ye taşıdığımız oyun uygulamaları formattan sonra kullanabilelim o benim için kafi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hajkhanx33
Üye
Yaw ne zaman veriolarsa versinlerde su ana uyg ve oyunlar dahada gelse artsa yeter bana mesenger balona noldu ya galaxy young da bile var balonnn
Güncelleme tarihleri konusunda en başarısız firmalardan biri microsoft.Bu tür haberlere pek inanmıyorum artık.Tahmin edilen süreden yaklaşık 7-8 ay sonra anca alabiliyoruz güncellemeyi.
Kaç yaşına geldi ama. Harcayamayacağı kadar parası var yaşta kemale erdi artık ne yapsa hakkıdır. Biz görev başında aktif olarak çalışanlara dert yanmalıyız.
Geri döndü.Bazı işlere kendisi bakıcak en başta yanlış bilmiyorsam arabalara özel yapacakları teknoloji aletleri bölümüne kendisi bakacak diye biliyorum.Yani şuanda şirketin başında diye biliyorum
İnternettin HOCA
Üye
Halaa gelmedi
{°≥°}
skynet
Üye
Boşuna beklemeyin temmuz sonu gibi anca gelir bize
İnternettin HOCA
Üye
Ben beklemeyim harbiden de o zaman. Ayrımcılık var
{°≥°}
Murat Alper
Üye
620 için yine bir kaç özelliğini kısar microsoft iyiki üvey evlat 620'yi suya düşürmüşümde sonradan 920 almama nasip oldu üvey evlat 620