Haber Windows Phone 8.1 için GDR güncellemeleri beklenenden erken mi gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 için GDR güncellemeleri beklenenden erken mi gelecek?
Windows Phone kullanıcıları, henüz Windows Phone 8.1 final sürümüyle tanışmamış olsalar bile Windows Phone 8.1'e ilişkin haberler gelmeye devam ediyor. Microsoft'a yakınlığıyla bilinen ve çoğu sızıntısı da doğru çıkan Nawzil, bugün Windows Phone 8.1 ile ilgili yeni sızıntılar ortaya attı. Windows Phone 8.1'e gelecek GDR güncellemelerinin önceki haberlerde bahsedilen tarihlerden daha erken geleceğini belirten Nawzil, WP8.1 GDR1 güncellemesinin Temmuz ayında, GDR2 güncellemesinin de Ekim ayında geleceğini iddia etti. Nawzil ayrıca bunların kesin tarihler olmadığını fakat iddia ettiği tarihlerde çok fazla sapma olmayacağını da ekledi.

--

• Beğen
Tepkiler: beats

gkhnsrck

gkhnsrck

Üye
8.1 tam surum gelmedi daha hic bi aciklama da yapmadilar gdr1 temmuz demis bence soz konusu microsoft olunca daha cok bekleriz gibime geliyo.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
Belki de gdr1 çok ufak tefek özellikler düzeltmelere içereceği için hemen gelebilir. Belli olmaz ama gdr2 de daha çok şey bekliyorum.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
valla artık ben güncelleme peşinde değilim.İnsanın psikolojisini bozuyorlar rahata taktım sadece izliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
gkhnsrck

gkhnsrck

Üye
bence olmayacak full surumde dahi buglar ve hatalar olcak sistemi bi turlu oturtamadilar bi guncelleme geliyo telefon jet 2.guncellemede traktor oluyo delirtiyo insani donmalar kasmalar bu tur sorunlar boyle buyuk bi sirket icin kucuk seyler olmasi lazim tek guncellemede cozulmesi lazim ama bence olmayacak 8.1 tam surumdede pek bisey beklemiyorum ben acikcasi

byibo

byibo

Üye
keşke diyorum hani şu daha sonra sahte olduğu anlaşılan gdr1 güncellemesinin özelliklerini görebilsek

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Güncelleme tarihleri konusunda en başarısız firmalardan biri microsoft.Bu tür haberlere pek inanmıyorum artık.Tahmin edilen süreden yaklaşık 7-8 ay sonra anca alabiliyoruz güncellemeyi.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Güncelleme tarihleri konusunda en başarısız firmalardan biri microsoft.Bu tür haberlere pek inanmıyorum artık.Tahmin edilen süreden yaklaşık 7-8 ay sonra anca alabiliyoruz güncellemeyi.
Samsung lg htc bunlar hakkında bilginiz varmı acaba?

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Zamanla göreceğiz bakalım haklı mı çıkacak.

Bay H

Bay H

Üye
Bu bilgi aslında Nawzil'den öncede sızdırıldı. 1-1.5 ay kadar önce WP 8.1 GDR1 in Temmuzda, GDR2 nin ise Ekim yada Kasım'da yayınlanacağı bilgisi ortaya çıkmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam benzer bir iddiayı dün Neowin dile getirdi bu sefer güncellemenin test aşamasında olabileceğini ve 2-4 ay içerinde gelebileceğini belirterek.

Ayrıca daha önce ortaya çıkan bilgilere dayanarak konuşursak;

GDR1: Hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri üzerine bir güncelleme olacak
GDR2: Sisteme yeni donanımlar için destek kazandıracak.

Bu veriler ne kadar doğru çıkacak yakında göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
yok gelmez ya erken gelmesi imkansız gibi

The Benefit

The Benefit

Üye
Bir gelmedi gitti. Daha ne kadar geliştirici sürüme devam edecekler merak ediyorum...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Söz konusu Microsoft olunca güncelleme tarihleri sekteye uğrar. Birde işin içine Nokia girerse eğlencenin dibine vurmuş oluruz. Kesin olan şey ise Öyle yada böyle güncelleme gelir. Tek tesellimiz bu. ( şahsen Wp 8.5 betayı bekliyorum açıkçası)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Samsung lg htc bunlar hakkında bilginiz varmı acaba?

Ben Windows Phone kullanırken şikayetçi olanlardan değilim.Samsung gibi güncelleme verse bile sadece sürüm numarası değiştiren ekstra hiç bişey yapmayan,Lg'nin wp 7.8 güncellemesini her telefon alırken lg'nin dağıtmaması gibi ben tüm bunları biliyorum.Fakat şimdi eğri otur doğru konuş.8.1 i 2014 ocakta alacaktık.Microsoft güncelleme tarihleri konusunda başarısız.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve Aybin.Kilic

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Windows Phone'da üzülüp sinirlenmek istemiyorsan Hiç bir şey beklemeyeceksin. :kro2:

emz

emz

Üye
Arkadaşlar hatırlarsanız geçen sefer en son güncelleme alan telefonlar 520, 620 olduğu için bunlar kesin temmuzun sonunda alacaklardır. Biz daha güncellemeyi beklerken bir sonraki güncelleme yayınlanmış olacak :) Olaya bakın :D Nokia verene kadar biz zaten bir sonrakini yükleriz artık developer olarak ;)

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar hatırlarsanız geçen sefer en son güncelleme alan telefonlar 520, 620 olduğu için bunlar kesin temmuzun sonunda alacaklardır. Biz daha güncellemeyi beklerken bir sonraki güncelleme yayınlanmış olacak :) Olaya bakın :D Nokia verene kadar biz zaten bir sonrakini yükleriz artık developer olarak ;)

Developer sağ olsun. Oda olmasa güncelleme yüzünü göreceğimiz yok nasılsa :dayak:

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve skynet
dakamon

dakamon

Üye
Bu seferki gdr lerde ek özellik beklemeyelim. 8.1 de vereceklerini verdiler.

Üst Alt