Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Şimdi ben Paranoid kullanıyorum ve google play storedan halo indirdim ama kullanmayı beceremedim.Listeye bildirim almak istediğim uygulamarı ekledim ama o yuvarlak çıkmadı malesef:(

avast

avast

Üye
smart launcher yukle cıkıyo :D

mr.bell

Üye
Ne alaka smart launcher:)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
4.4.4 geldi mi size ?
Ne sorunu varmışta 4.4.4 çıkarmislar acaba ?

mr.bell

Üye
Ben stock kullanmıyorum bilemeyeceğim o yüzden tam olarak:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Eski telefonlarda atıyodumda 3g falan gerekmiyodu :D bide 3g özel olarakmı açılıyo mobil veriyi açıyoz tamam demi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ula radyomu varmış :D yok gelmedi

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Arkadaşlar ben GM Discovery kullanıcısıyım ama Nexus hakkında bizzat kullanıcılarından bilgi almak istiyorum. Sizce telefon her yönü ile nasıl?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gayet hızlı performanslı takılma yok kamerası yeterli her türlü oyunu oynatır elde güzel bi tutuşu var öyle yani

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bizim pa baştan yazıldı. Kitkat ile. Eskisini optimize etmediler. Halo henüz yok. Hatta çoğu pa özelliği yok, henüz. Temiz ve güzel olsun istiyorlarmış...
O uygulama olan içindir sanıyorum. Unoffical aospa romlar var halo içeren istersen onları dene ama çok da gerek yok, bana sorarsan.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Ben destekliyor sanmıştım o yüzden sordum sağolun:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ula radyomu varmış :D yok gelmedi

Fm radio değil. :D
Veri kopmasıyla, daha iyi çekmesiyle, wifi ın daha iyi çekmesiyle vs alakalı olan şey... Güncellemesi demek bu sorunların düzelmiş olabileceği demek. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Anten de gitsin ya :D la bunda 3G mobil veriyi etkinleştirince açılmış oluyo demi o etkin değilken gitmiyomu mesajlaşmadan gönderdiğimiz foto falan

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

İlgili link mi acaba? :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Fm radio değil. :D
Veri kopmasıyla, daha iyi çekmesiyle, wifi ın daha iyi çekmesiyle vs alakalı olan şey... Güncellemesi demek bu sorunların düzelmiş olabileceği demek. :D
iyi doğru anlamışım teşk :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bi avea ayarları açtım avea internet var avea mms var avea internet seçili

avast

avast

Üye
Anten de gitsin ya :D la bunda 3G mobil veriyi etkinleştirince açılmış oluyo demi o etkin değilken gitmiyomu mesajlaşmadan gönderdiğimiz foto falan
öyle mobil veri acık degilse mms atamazsın ben cok atıyorum yani bi sorun yok :D

mr.bell

Üye
Kaç kuruşa geliyor bu mesajlar:)

Üst Alt