Telefon Tavsiyesi Note 3 mü Yoksa LG G2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
G2 islemci olarak note 3 den biraz yüksek yani g2 biraz daha uzun süreli kullanılır. Ama note 3 ünde bi sekli var dıs görünüs önemli diyosan note 3, özellik önemli diyosan g2 al (bence xperia z2 candır)
g2nin note3e kafa tutabilceği bir konu olduğunu hiç sanmam varsa da havada kalır

silvanlı fatih

silvanlı fatih

Üye
3310 al daha iyi.
Çünkü android telefonlarda şarj sorunu var

tugsahh32

Üye
G2 diyorum baskada bisey demiyorum!

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
G2 kullanıcısıyım çokta memnunum

M.F.E

Üye
Note 3

fk555897

fk555897

Üye
Bence Note 3 al. G2'ye göre iyi yönleri: Kamerası, hafıza kartı desteği, ekran büyüklüğü, S-Pen, MultiWindow.

PriZm

PriZm

Üye
Seçeneklerde G2 ve Note 3 olmasına rağmen Nexus 5 diyen arkadaş ya epey fanatik yada iyi kafayı bulmuş.

Ben Note 3 derim.G2 ile kıyaslanmamalı bence.

• Beğen
Tepkiler: burak1011, xmustx, M.F.E ve 1 kişi daha
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Seçeneklerde G2 ve Note 3 olmasına rağmen Nexus 5 diyen arkadaş ya epey fanatik yada iyi kafayı bulmuş.

Ben Note 3 derim.G2 ile kıyaslanmamalı bence.
Senide not 3 bünyesine alalım artık

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
arada 500 küsür fark var neredeyse discovery parası lg g2 al daha az kasan daha akıcı bir telefon

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
param var alırım diyorsan note 3 yada 150-250 koy s5 al

serdar_gs

serdar_gs

Üye
param var alırım diyorsan note 3 yada 150-250 koy s5 al
Note 3 ün S5 ten üstün yanları var geçen bi haberde okudum Note 3 için Samsung herhalde en iyisi olsun istemiş yazmışlar S5 te bir iki sensör kamera ve parmak izi okuyucu var işte Note 3 ram pil gibi bazı şeylerde üstün

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
doğru söylüyorsun donanım olarak öyle ama yazılım olarak bakarsak s5 derim antutuda daha yüksek sanrım xiaomi note 3 gibi bir donanımla telefon yapsa kesin note 4ü bile antutuda geçerdi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
G2 özellikleri neymiş bir bakayım ama note 3 genel kanı :D

arc_ece

Üye
Samsung artık cozuttu en Son çıkardığı sağlam telefonu s3 sonrası pert bence boş s5 in s4 den ne farkı var bir iki özellik ekleyip kullanıcıyı kandırıyor lar sizde yiyorsun tabi g2 al geç bence şarj sıkıntısı çekmek istemiyorsan Samsung'dan uzak dur..

• Beğen
Tepkiler: The Shadow