Telefon Tavsiyesi Htc 8x sıfır 650 tl ye alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
Ön yargılı konuşuyosun güncellemeleri ilk önce htc alıyor.telefon şahsımca iletişim ve aksesuar.htc nin malzeme kalitesi zaten ortada masanın üstüne koyunca kral benim diyor zaten.bu arada cihazım 8s

T40 ile atıldı
Ama önceliğin sebebinin HTC'nin microsofttan aldığını hiç bir ekleme yapmadan( Amber, Black Vb. tarzında) direkt cihazlara yollamasından kaynaklı olduğunu da biliyor olmanı isterdim.

• Beğen
Tepkiler: hamza29, DenizhaNq ve Aybin.Kilic

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 8x aldım bunda numara engelleme yok mu varsa nerede

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar 8x aldım bunda numara engelleme yok mu varsa nerede
Numara engelleme Nokia tarafından geliştirilmiştir ve Lumia dışındaki cihazlarda kullanılamaz.

Mağaza açıklaması;
Windows Phone için yeni ve Nokia tarafından tasarlanan bu paha biçilmez ayar, istenmeyen aramaları ve SMS'leri engeller. Ve sadece Nokia Lumia telefonlarında kullanılabilir. Bu uygulama telefon ayarlarınızla uyumludur ve arama geçmişiniz ve mesajlaşmanızla kusursuzca entegre olur. Kurması kolaydır ve hemen kullanılabilir.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 nin htc 8x ten üstünlükleri
1- pil ömrü
2- kamera kalitesi
3- nokia uygulamaları
4-numara engelleme
5- çıkarılabilir pil
6- hafıza kartı takılması

Htc 8x üstünlükleri
1- görselliği ve hafifliği

Bar_Fedaisi

Üye
Nokia Fanboylar toplaşmış gene :)
650 liraya 8X alınır ve keyifle kullanılır. Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Eğer bu donanıma sahip 650 Liraya bir Nokia cihaz bulursanız onu da alın derim ama yok. O yüzden bu fiyata 8X alınır...

• Beğen
Tepkiler: ekoks20 ve hamza29
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence git 630 al kafan rahat olsun sadece ön kamera yok ve artışla kamera 5mp onun dışında benim bildiğim en hızlı lumialardan biri

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bozokluht

bozokluht

Üye
Bu HTC lere nokia uygulamalarını yüklemenin bi yolu vardı Proxy li falan. O işe yarıyor mu hala?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Lumia 820 nin htc 8x ten üstünlükleri
1- pil ömrü
2- kamera kalitesi
3- nokia uygulamaları
4-numara engelleme
5- çıkarılabilir pil
6- hafıza kartı takılması

Htc 8x üstünlükleri
1- görselliği ve hafifliği
bence glance çift tık uyandırma vb eklemelisin

sameet33

sameet33

Üye
Bak kardeşim 820nin glance haritalar, kamerası, nokiaya ozel tonlarca kamera uygulaması, sağlamlığı pili cartı curtu çok işine yarar. Ha 8x o fiyata gerçekten çok iyi bende gördüm site surekli kullandığımız bir site. Bir 920 kullanıcısı olarak cebinde kalsın telefonun, mikrofonunu hallet kullan. Ayrıca o 8 x lerde beats desteği var nokia da yok falan diyorlar ya. Gülüyorum yeminle. Beats desteği var ama kısmen var. Full oyunun demosu olarak duşun. Bide senin telefon dolby destekli donanım olarak , boşver bence beatsi. Beats kulaklıkların en kotusunun fiyatı, telefonunla hemen hemen aynı zaten :D Bir nokia fanboy olarak! iyiliğini düşünüyoruz kardeşim. Karar senin

bulentercan

Üye
bende 650 tlye hepsiburada dan aldım gelince bakcaz

blackss

Üye
Lumia 1020 alacaktım vazgeçtim az once htc 8x aldım daha once lumia 920 ve 925 kullanmıstım bir kaç güne deneyimlerimi sizler ile paylaşırım bu arada yukarıda bir arkadaş beats audio ile ilgili kısmen var yazmış bunu anlamadım daha öncede htc one x ve htc one m7 kullandım beats audio htc 8x de hem donanım olarak hemde yazılım olarak mevcut htc one m7 deki gibi daha nasıl olacak bunun full +full u:))

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Lumia 1020 alacaktım vazgeçtim az once htc 8x aldım daha once lumia 920 ve 925 kullanmıstım bir kaç güne deneyimlerimi sizler ile paylaşırım bu arada yukarıda bir arkadaş beats audio ile ilgili kısmen var yazmış bunu anlamadım daha öncede htc one x ve htc one m7 kullandım beats audio htc 8x de hem donanım olarak hemde yazılım olarak mevcut htc one m7 deki gibi daha nasıl olacak bunun fu ll +fu ll u:))

hayırlı olsun, güle güle kullan

Son teknoloji ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: blackss

blackss

Üye
Teşekkür ederim umarım uzun soluklu kullanırım artık :)

windman1981

windman1981

Üye
Ben zamanında 8x i 820 ile kafa kafaya takas etmişim. Lumia gibisi yok wp platformunda...

sameet33

sameet33

Üye
Lumia 1020 alacaktım vazgeçtim az once htc 8x aldım daha once lumia 920 ve 925 kullanmıstım bir kaç güne deneyimlerimi sizler ile paylaşırım bu arada yukarıda bir arkadaş beats audio ile ilgili kısmen var yazmış bunu anlamadım daha öncede htc one x ve htc one m7 kullandım beats audio htc 8x de hem donanım olarak hemde yazılım olarak mevcut htc one m7 deki gibi daha nasıl olacak bunun fu ll +fu ll u:))
ah bu klavye hataları :D

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

blackss

Üye
Dostum hayal edemeyeceğin kadar çok telefon değiştirdim bu yüzden herhangi bir markanın fanboyu olmadım. Ama burda sen insanları yanlış bilgilendiriyorsun olan birşeye yok veya yarım diyorsun htc 8x donanım ve yazılım olarak beats audio yu tam anlamı ile destekliyor sana tavsiyem araştırmadan bilmeden böyle işkembeden sallama ! Burası bilgi alışveriş bilinçlendirme yeri forumlar bu yüzden kuruldu boş yere geyik yapmak yalan yanlış boş bilgileri yazmak için değil!!

sameet33

sameet33

Üye
Dostum hayal edemeyeceğin kadar çok telefon değiştirdim bu yüzden herhangi bir markanın fanboyu olmadım. Ama burda sen insanları yanlış bilgilendiriyorsun olan birşeye yok veya yarım diyorsun htc 8x donanım ve yazılım olarak beats audio yu tam anlamı ile destekliyor sana tavsiyem araştırmadan bilmeden böyle işkembeden sallama ! Burası bilgi alışveriş bilinçlendirme yeri forumlar bu yüzden kuruldu boş yere geyik yapmak yalan yanlış boş bilgileri yazmak için değil!!
dur kardeşim sinirlenme. Zaten dediğim gibi 8X o fiyata bildiğin beleş. Alınır ama kendi tavsiyem ( bunu söylüyorum diye fanboy oluyorum nedense) 820 si varsa alınmaz. Beats olayı ise iki tane 8x kullanan arkadaşım beats kulaklıkla denediklerinde tam performans alamadıklarını söylediler. Hangi model kulaklıkla denediler bilemem. Ayrıca kardeşim burası dediğin gibi bir forum , işkembeden sallama tarzı sözlerine kırıldım bak böyle değilde başka türlü yazsaydın keşke. Hatamız varsa da kabul. Orada fanboy olarak demiştim ya, o kelime sonrası ünlem işaretinin ne anlama geldiğini biliyorsundur umarım

Üst Alt