Telefon Tavsiyesi Htc 8x sıfır 650 tl ye alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8x sıfır 650 tl ye alınır mı?
Arkadaşlar lumia 820 kullanıyorum genel anlamda oldukça memnunum ancak mikrofonunda bir sorun var ses az gidiyor ve maalesef sürekli kulaklık ile konuşabiliyorum.
Güvenilir bir sitede htc 8x 649₺ ye düşmüş sizce alınır mı? Lumia 820 de olup bu cihazda olmayan bir yazılım yada özellik var mı

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Windows Phone platformunda bence Lumia' dan başka bir cihaz alınmaz.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı çok iyi ama lumia 820 yi aramaktan çekiniyorum

fk555897

fk555897

Üye
Bence aratmaz. 8X daha iyi gibi.

• Beğen
Tepkiler: hamza29
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
820nin performansı daha iyi :thumbup:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
512 mb wp'de alınmaz abi onun yerine 8x iyi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
300tl daha eklenip sıfır NL920 yada biraz daha farkla 925 alınabilir ancak bütçe bu kadarsa 8x te fena değil

beats

beats

Üye
Nokia uygulamalarını HTC'de bulamazsın ama proxy ile yüklenebiliyor ve tamamen düzgün çalışmasını bekleme, ayrıca HTC'nin uygulamaları da çözünürlük yüzünden bazıları Lumia'lara yüklenemiyor. Sysapp pusher uygulamasını yükle ve HTC uygulamalarının değerlendirmelerini oku kararını ver. Lumia'nın en büyük farkı tamamen çevrimdışı çalışabilen haritası ve kablosuz şarj özelliği, kimine göre yetersiz ve gereksiz olsa da böyle. Nokia uygulamaları bol ve güncellemeyi ileri bir tarihe kadar vereceğini söylüyor, HTC tarafından ise ses gelmiyor. 8X güzel cihaz ama Lumia tarafında az bulunan uygulama sayısı onda daha da az gelecektir, bu fiyata alınır mı dersen elbette alınır.

• Beğen
Tepkiler: ykd96
muammersefa

muammersefa

Üye
Bence nokiadan başka telefon kullanma ben 820 kullandım ama oyle bir sorunum olmadı herhalde sende sorun var git servise ver bence hiç htc ile uğraşma kuzenimde 8x var ablasındada 8s ikiside hiç mmemnun değil.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

xCrazy66x

Üye
Fiyatı gayet uygun bende 8x kullanıyorum lumialardan aşağı kalan bir yanı yok ki 820den çözünürlüğü daha iyi ve beats var en önemlisi ve lumialardan önce güncelleme alıyor her zaman nokia uygulamalarının hiç birini aramıyorum açıkcası fiyatıda çok uygun ben ilk çıktıgında 1600 tlye almıstım

• Beğen
Tepkiler: hamza29
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Windows Phone ekosisteminde şu an Nokia dışında öncelikli olan yok.Htc için android daha önce olduğu için ona daha ağırlık veriyor.Yaklaşık 2 senedir yeni wp telefon çıkarmamasından anlayabiliriz.Lumiadan vazgeçme :)

ykd96

ykd96

Üye
Htc 8s kullanıyorum tasarımı hoşuma gidiyor gayette memnunum. Htc windows phone un üstüne pek düşmüyor daha doğrusu neredeyse hiç düşmüyor. Alabiliyosan 920,925 al bütçen yetmiyorsa 8x al çok aramazsın 820yi :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Yorumları okudumda bilgisiz çok kişi var burada :) 820nin Nokia uygulamaları dışında hiç bir artısı yok bal gibide alınır alınmaz diyenlere bakma sen

• Beğen
Tepkiler: ON9
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
YUMUL. Fiyat çok iyi. Hele ki 0 cihaz için:oke:

hamza29

hamza29

Üye
Windows Phone ekosisteminde şu an Nokia dışında öncelikli olan yok.Htc için android daha önce olduğu için ona daha ağırlık veriyor.Yaklaşık 2 senedir yeni wp telefon çıkarmamasından anlayabiliriz.Lumiadan vazgeçme :)

Ön yargılı konuşuyosun güncellemeleri ilk önce htc alıyor.telefon şahsımca iletişim ve aksesuar.htc nin malzeme kalitesi zaten ortada masanın üstüne koyunca kral benim diyor zaten.bu arada cihazım 8s

T40 ile atıldı

• Beğen
Tepkiler: ykd96
csll

csll

Üye
Ön yargılı konuşuyosun güncellemeleri ilk önce htc alıyor.telefon şahsımca iletişim ve aksesuar.htc nin malzeme kalitesi zaten ortada masanın üstüne koyunca kral benim diyor zaten.bu arada cihazım 8s

T40 ile atıldı

Güncellemeleri erken almasının sebebi Nokia gibi ekstra güncelleme ile birlikte yeni sürüm vermemesidir. Malzeme kalitesi olarakta Nokia'yı herkes biliyor zaten... Konuya dönersek bence htc 8x, lumia 820 den sadece ekran çözünürlüğü ile bir tık önde ama ben olsam 920 yada 925 alırdım

Hesap makinesi ile gönderildi.

hamza29

hamza29

Üye
Güncellemeleri erken almasının sebebi Nokia gibi ekstra güncelleme ile birlikte yeni sürüm vermemesidir. Malzeme kalitesi olarakta Nokia'yı herkes biliyor zaten... Konuya dönersek bence htc 8x, lumia 820 den sadece ekran çözünürlüğü ile bir tık önde ama ben olsam 920 yada 925 alırdım

Hesap makinesi ile gönderildi.

Ekstra güncelleme derken? Sadece yalandan isim veriyor nokianın tipik hizmet anlayışı

T40 ile atıldı

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Ekstra güncelleme derken? Sadece yalandan isim veriyor nokianın tipik hizmet anlayışı

T40 ile atıldı

Amber,black ve cyan guncellemesi ile gelen ekstra yenilikleri araştırmanı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: csll
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ne htc8x ne 820. Şahsen biraz üzerine ekleyip ikinci el lumia 925 alırım .

Üst Alt