HTC Desire 650 Global Duyurusu, Önemli Etkinliğin İki Gün Öncesinde Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire 650 Global Duyurusu, Önemli Etkinliğin İki Gün Öncesinde Açıklandı


Akıllı telefon pazarının köklü üreticilerinden biri olan HTC, Tayvan'a yönelik Aralık ayında açıklanmasından bir ay sonra bugün orta seviye cihazlarından Desire 650'nin, Şubat ayında global pazarlarda piyasaya çıkacağını duyurdu. Selefi Desire 630'un izinden gidecek olan cihaz, yalnızca Avrupa ve diğer uluslararası pazarlarda piyasaya sürülecek.
Teknik özellikler açısından, cihaz oldukça orta seviye bir ürün özelliklerine sahip görünüyor: Snapdragon 400 işlemci ve 2GB RAM ile birlikte sıradan kullanıcılar için orta düzeyde iyi bir performans sunarken, 16GB dahili depolama alanı sınırlı ama SD kartı ile kolayca genişletilebiliyor. Ön ve arka kameraları sırasıyla 5MP ve 13 MP olan cihaz, 720p çözünürlüğünde mütevazi bir 5 inçlik TFT LCD ekrana sahip. Günümüzde HTC için alışılmış olduğu üzere, cihazın ön kısmında ekranın üstünde ve altında stereo hoparlörler var.

Muhtemelen HTC Desire 650'nin tek benzersiz özelliği, daha iyi kavrama sağlamak için tasarlanmış dikey olarak iki yarıya bölünmüş olan arka panelidir,

Yazılım tarafında, telefon HTC'nin BoomSound teknolojisinin yeni bir versiyonuyla geliyor; bu özellik, kulaklık kullanımı için özel bir ses profili içeriyor. Telefonun dahili kamera uygulaması, HDR ve panoramik çekim gibi standart seçenekleri sunuyor ancak ön kamerayı kullanırken de özel bir selfie modu açılıyor. Diğer özellikler arasında, düşük ışıklı ortamlarda kullanılmak üzere dahili bir Gece Modu ve daha fazla özelleştirme seçeneği isteyen kullanıcılar için HTC tema motoru yer alıyor.

Bu duyurunun şaşırtıcı olmasının nedeni ise HTC'nin 12 Ocak büyük etkinliğinin sadece iki gün öncesinde yapılması oldu. Bu etkinlikte söylentilere göre HTC U Ultra, U Play ve X10 gibi yeni cihazların ortaya çıkmasını bekliyoruz. Desire 650 fiyatı şu sıralar bir sır olarak kalmaya devam ediyor ancak geçen yılki Desire 630 modeline benzer şekilde, tahminen 200-210 $ civarında olması bekleniyor.
 


Üst Alt