Telefon Tavsiyesi GM Discovery

Sponsorlu Bağlantılar

HeavelsT

HeavelsT

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery
Herkese merhaba ben foruma yeni kayıt oldum İzmirde oturuyorum Adım Uğur.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar benim şuan kullandığım telefon Samsung Galaxy Y ben discovery almayı düşünüyorum acaba iyi bir telefonmu ben araştırdığımda USB soketi bozuluyormuş, samsung ara kablosu kullanılırsa düzeliyormuş acaba alınırmı 4gblık 500tl olanını alıp 8gb SD card alıcam.Kısacası bu telefon güzelmi kullananlar tavsiye edermi?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
500 e iyi olur sakın kaçırma doğru samsung kablosuyla düzeliyo o sorun

HeavelsT

HeavelsT

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Bence alma,
Artık modası geçti
Verilen sözler hiç tutulmadı nisanda alacagımız Android 4.4 haziran oldu hala ortada yok
Telpa servisi sorunlu arkadaşın telefonunu şarj soketinden dolayı yolladık 2 hafta oldu hala sisteme girmemişler cihazı ne oldugu belli degil
Şarj sorunu
Ekran sorunu bilinen sorunlardan

Yinede almak istersen bu söylediklerim dışında iyi bir cihaz

• Beğen
Tepkiler: tugsahh32
mürteza16

mürteza16

Üye
Bence biraz daha ekleyip nexus 4 veya moto g al.

HeavelsT

HeavelsT

Üye
    Konu Sahibi
ben moto g ye baktım beğenmedim ama nexusa bir göz atayım

TolgaTurkmen

Üye
Guzel telefon al ama 4 gblik alma onlarda sanirim sorun cikiyormus git 16 gblik al hem sd carda gerek kalmaz

007wolverine

007wolverine

Üye
Guzel telefon al ama 4 gblik alma onlarda sanirim sorun cikiyormus git 16 gblik al hem sd carda gerek kalmaz
katiliyorum.ama yaklasik 5 aydir kullanıyorum gmd 4gb olanını. hicbir sorun cikarmadi simdilik.

lazye

lazye

Üye
Bencede sıkıntı olacak diye birşey yok ...

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Sanirim eski partlarda sorun cikiyordu ben alali 5 ay oldu hala ilk günkü gibi

lazye

lazye

Üye
ilk partilerde sadece sorun var ...

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Ben de Discovery kullanıyorum bir sıkıntı yok ama artık Discovery dönemi geçti derim Discovery Elite ye bak yada başka markalara.

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ARİF MARAŞ
HeavelsT

HeavelsT

Üye
    Konu Sahibi
elite çok pahalı olduğu için almayacağım bütçem 700-600tlye kadar

HeavelsT

HeavelsT

Üye
    Konu Sahibi
200-300 lira kadar biriktirip gmd elite lite alabilirsin.
şu 700ü kaç ay biriktirdim valla alıcaksam alırım bana yeter :D kullanan arkadaşlarım var onlarda güzel dediği için alıyorum kısacası elite beni aşar :)

007wolverine

007wolverine

Üye
şu 700ü kaç ay biriktirdim valla alıcaksam alırım bana yeter :D kullanan arkadaşlarım var onlarda güzel dediği için alıyorum kısacası elite beni aşar :)
evet ben de gmd kullanıyorum gayet memnunum.

lazye

lazye

Üye
konuyla alakası yok ama nova 3,mc4 herhangi bir yerden indirsem çalısır mı dis tel ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt