Kimseyi inandırmak zorunda değilim. İnanmıyosan o senin anlayış sorunun. Bir gün aynı şey yaşarsan bu mesajını atarım doğru olduğuna inanıyosan.Buda ne mesaj yazarmış sabahtan beri tak tak yazıyor şimdi net gitti
her yediğinde ben bi acayip oluyom![]()

Lan bak düzgün konuş anlayış sorunun filanKimseyi inandırmak zorunda değilim. İnanmıyosan o senin anlayış sorunun. Bir gün aynı şey yaşarsan bu mesajını atarım doğru olduğuna inanıyosan.
Olm deme ya canım çektibuna maceraci psikolojisi deniyor birgun onu izliyordum o zamanda kurabiye yiyordum adam kuzunun bacagini ham yaptigiyla bir agzimdaki kurabiye sanki et tadigibi oldu![]()
olum sus sus tamam gece gece aşırı et çekti canmbuna maceraci psikolojisi deniyor birgun onu izliyordum o zamanda kurabiye yiyordum adam kuzunun bacagini ham yaptigiyla bir agzimdaki kurabiye sanki et tadigibi oldu![]()

Bak güzel kardeşim ben orda atlamadım dangalak dangalak konuşma ilyada dedin benim zoruma gitti arakdaşım sonuçta

Konuşmazsam nolur ? Sıradan insanlar gibi küfre mi sığınacaksın ? Bi ayrıcalığın olsun.Lan bak düzgün konuş anlayış sorunun filan
lan sana beni savun diyen mi olduBak güzel kardeşim ben orda atlamadım dangalak dangalak konuşma ilyada dedin benim zoruma gitti arakdaşım sonuçta
Lan bak sen benle çok doğru mu konuşuyon sorunlu falanKonuşmazsam nolur ? Sıradan insanlar gibi küfre mi sığınacaksın ? Bi ayrıcalığın olsun.
Olm deme ya canım çekti
olum sus sus tamam gece gece aşırı et çekti canm![]()

sözde beni savunuyo beni dinlemiyo adam yabu muhabbetin sonu ban ile bitecek o yüzden bir an önce sonlandıralim tartışmayı

İlyas Allah aşkına bi sussözde beni savunuyo beni dinlemiyo adam ya![]()
sözde beni savunuyo beni dinlemiyo adam ya![]()

iyi geceler kardeş yarın ceza puanlarınıza zevkle bakarım.İlyas Allah aşkına bi sus
Bbiyi geceler kardeş yarın ceza puanlarınıza zevkle bakarım.
Sadece küfre mi sığınacaksın diye sordum. İkimiz de birbirimize karşı doğru konuşmuyoruz zaten.Lan bak sen benle çok doğru mu konuşuyon sorunlu falan
iyi geceler kardeş yarın ceza puanlarınıza zevkle bakarım.