Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana birşey diyim mi bu son olsun önce beni geç büyüklerinle nasıl konuşacağına dikkat et birde bi ortama hemen alışma birde git uyu bu saate kadar durma senin uykuya ihtiyacın var sen yoluna ben yoluma yolun benle kesişmesin senin gibi saygısız insan yüzünden ban yemek istemiyorum zorlarsan o da olur hadi görüşürüz
Sana birşey diyim mi bu son olsun önce beni geç büyüklerinle nasıl konuşacağına dikkat et birde bi ortama hemen alışma birde git uyu bu saate kadar durma senin uykuya ihtiyacın var sen yoluna ben yoluma yolun benle kesişmesin senin gibi saygısız insan yüzünden ban yemek istemiyorum zorlarsan o da olur hadi görüşürüz
Büyüklerimle nasıl konuşup konuşmayacağım benim sorunum tamam mı seni zerre kadar ilgilendirmez. Aynı şekilde uyuyup uyumamamda. Eğer uykun geldiyse git yat senin gibi korkup kaçtı diye arkandan konuşmam. Eğer ban yemezsek mümkün olduğunca yolumuz kesişmez zaten şüphen olmasın. Konudaki diğer arkadaşlara gelince hepsine iyi geceler.