ezan okunuyor
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Samsungta mi calisiyo Genişletmek için tıkla ... Ne samsungu samsun şehir la bana bira ısmarladı sağ olsun
The Shadow' Alıntı: Samsungta mi calisiyo Genişletmek için tıkla ... Ne samsungu samsun şehir la bana bira ısmarladı sağ olsun
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Ne samsungu samsun şehir la bana bira ısmarladı sağ olsun Genişletmek için tıkla ... Samsung calisanlarini sevmem Mesaj kutuna bak Pm geldi yine
The Nightmare' Alıntı: Ne samsungu samsun şehir la bana bira ısmarladı sağ olsun Genişletmek için tıkla ... Samsung calisanlarini sevmem Mesaj kutuna bak Pm geldi yine
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Samsung calisanlarini sevmem Mesaj kutuna bak Pm geldi yine Genişletmek için tıkla ... Oke
The Shadow' Alıntı: Samsung calisanlarini sevmem Mesaj kutuna bak Pm geldi yine Genişletmek için tıkla ... Oke
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Ezan okunuyor Genişletmek için tıkla ... Bizde tam bitiyor sizde başlıyor niye offline gözüküyon
The Shadow' Alıntı: Ezan okunuyor Genişletmek için tıkla ... Bizde tam bitiyor sizde başlıyor niye offline gözüküyon
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Bizde tam bitiyor sizde başlıyor niye offline gözüküyon Genişletmek için tıkla ... Aynen Sakladim kendimi dur aciyim
The Nightmare' Alıntı: Bizde tam bitiyor sizde başlıyor niye offline gözüküyon Genişletmek için tıkla ... Aynen Sakladim kendimi dur aciyim
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Aynen Sakladim kendimi dur aciyim Genişletmek için tıkla ... Tamam numaramı bilen tek kişisin
The Shadow' Alıntı: Aynen Sakladim kendimi dur aciyim Genişletmek için tıkla ... Tamam numaramı bilen tek kişisin
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gerçi bi ara whatsap grupu vardı orada takılıyordum ordakiler eklediyse bilemem kadir abi 0mg90 falan vardı diğerlerini tanımazsin
The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gerçi bi ara whatsap grupu vardı orada takılıyordum ordakiler eklediyse bilemem kadir abi 0mg90 falan vardı diğerlerini tanımazsin
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Gerçi bi ara whatsap grupu vardı orada takılıyordum ordakiler eklediyse bilemem Genişletmek için tıkla ... Ekledim seni sonunda İlk mesaji attim bile
The Nightmare' Alıntı: Gerçi bi ara whatsap grupu vardı orada takılıyordum ordakiler eklediyse bilemem Genişletmek için tıkla ... Ekledim seni sonunda İlk mesaji attim bile
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: eklemek zor mu Genişletmek için tıkla ... İlkinde ben becerememisim Kolay
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: hee kontor olsaydı yerdi simdi Genişletmek için tıkla ... Yukle Yesin afiyetle
The Nightmare' Alıntı: hee kontor olsaydı yerdi simdi Genişletmek için tıkla ... Yukle Yesin afiyetle
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Yukle Yesin afiyetle Genişletmek için tıkla ... Yok la o zaman handler kullanamam o yüzden yüklemiyorum
The Shadow' Alıntı: Yukle Yesin afiyetle Genişletmek için tıkla ... Yok la o zaman handler kullanamam o yüzden yüklemiyorum
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Yok la o zaman handler kullanamam o yüzden yüklemiyorum Genişletmek için tıkla ... Apn yokmu sizde Ayarlari yaz bi yere ezberleyemiyosan kontor yukleyince varsayilana cevirirsin bitince de ayarlari tekrar yapip somurursun
The Nightmare' Alıntı: Yok la o zaman handler kullanamam o yüzden yüklemiyorum Genişletmek için tıkla ... Apn yokmu sizde Ayarlari yaz bi yere ezberleyemiyosan kontor yukleyince varsayilana cevirirsin bitince de ayarlari tekrar yapip somurursun
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Apn yokmu sizde Ayarlari yaz bi yere ezberleyemiyosan kontor yukleyince varsayilana cevirirsin bitince de ayarlari tekrar yapip somurursun Genişletmek için tıkla ... Apn ne la
The Shadow' Alıntı: Apn yokmu sizde Ayarlari yaz bi yere ezberleyemiyosan kontor yukleyince varsayilana cevirirsin bitince de ayarlari tekrar yapip somurursun Genişletmek için tıkla ... Apn ne la