Selâmünaleyküm:perde: İⁿᵗᵉʳⁿᵉᵗᵗⁱⁿ ʰᵒᶜᵃ
The Shadow Üye İnternettin HOCA' Alıntı: Selâmünaleyküm İⁿᵗᵉʳⁿᵉᵗᵗⁱⁿ ʰᵒᶜᵃ Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
Enpatsu Shakugan Üye İnternettin HOCA' Alıntı: Selâmünaleyküm İⁿᵗᵉʳⁿᵉᵗᵗⁱⁿ ʰᵒᶜᵃ Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam The Shadow' Alıntı: Bosver o zaman Genişletmek için tıkla ... Tamam zaten opera mini kendinden ayarlı ben hiç ayar yapmadım
İnternettin HOCA' Alıntı: Selâmünaleyküm İⁿᵗᵉʳⁿᵉᵗᵗⁱⁿ ʰᵒᶜᵃ Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam The Shadow' Alıntı: Bosver o zaman Genişletmek için tıkla ... Tamam zaten opera mini kendinden ayarlı ben hiç ayar yapmadım
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Aleykum selam Tamam zaten opera mini kendinden ayarlı ben hiç ayar yapmadım Genişletmek için tıkla ... Ben 2 saat ayar yapiyom handler icin
The Nightmare' Alıntı: Aleykum selam Tamam zaten opera mini kendinden ayarlı ben hiç ayar yapmadım Genişletmek için tıkla ... Ben 2 saat ayar yapiyom handler icin
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: neyse ben yatıyorum uykum geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi geceler Kediye gelince 13:30 da kalkariz belki yine
The Nightmare' Alıntı: neyse ben yatıyorum uykum geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi geceler Kediye gelince 13:30 da kalkariz belki yine
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: En son firmware atiyodum yedegimi kurdum geldim Genişletmek için tıkla ... Aferin. Bu gece kimse yok mu?
The Shadow' Alıntı: En son firmware atiyodum yedegimi kurdum geldim Genişletmek için tıkla ... Aferin. Bu gece kimse yok mu?