Kardeşim sen daha 1 hafta öncesine kadar s4 mini sp kıyaslaması yapıyodun ne ara kullandın ?sp al tabikide. ben siparişi verdim golddan. performans tip gpu batarya falan her zaman daha iyi sp. alttaki ışığıda yeters4 mini kullandım yeminle hiç hoşuma gitmedi bizim abide vardı değiştirdi sp al kardeşim her türlü
kullandım dediğim abide vardı işte 10-15 dakka takıldım yani güzel değil küçüksp al tabikide. ben siparişi verdim golddan. performans tip gpu batarya falan her zaman daha iyi sp. alttaki ışığıda yeters4 mini kullandım yeminle hiç hoşuma gitmedi bizim abide vardı değiştirdi sp al kardeşim her türlü
S4 Mini çok uzun süre idare etmeyebilir 1-2 sene götürür tahminimce aslında belli de olmaz çünkü teknoloji aniden değişebilen bir olay. Bir markanın amiral gemisi ya da amiral gemisine yakın özelliklerinde bir telefonunu almadığın sürece yeni alınan bir modelin 3-4 yıl götürmesini garanti etmek çok zor.kıyaslama yapıcam ama s4 mini kaç sene idare eder ?
Kardeşim merak etme 2 sene rahat götürür s4 minikıyaslama yapıcam ama s4 mini kaç sene idare eder ?
Ben xperis Sp kullaniyorum,satip s4 mini alicaktim ama herkes satmami istemedi ,spnin s4miniden daha iyi oldugunu soylediler..oyun performansi cok iyi hicbir kasma yok,guncelleme 4.4den sonra zaten s4miniyede gelmicek spyede,batarya iyi...ikisi arasinda belki s4 kamera acisindan iyi olur ama cokda yok
Arkadaşım niye pişman olcakki ?pişman olucan ama neyseForever SP
Son güncellemeyle sarj en iyi hale getirildiS4 mininin şarjı çok az dayanıyor önermem. SP daha iyi ikisine göre.
#DirenS4Mini#DirenSP

4.4.2 geldi mi? Geldiyse güncelleyeyim abiminkini.Arkadaşım niye pişman olcakki ?
Son güncellemeyle sarj en iyi hale getirildi
#DirenS4Mini![]()