Güncelleme nerden biyosun gelmiceğini bu arada bataryası s4 minininde iyi kamera desen yine s4Ben xperis Sp kullaniyorum,satip s4 mini alicaktim ama herkes satmami istemedi ,spnin s4miniden daha iyi oldugunu soylediler..oyun performansi cok iyi hicbir kasma yok,guncelleme 4.4den sonra zaten s4miniyede gelmicek spyede,batarya iyi...ikisi arasinda belki s4 kamera acisindan iyi olur ama cokda yok
Peki sp nin artısı ne sony nin güncellemelerinide biliyoruz kardeşKamerasinin iyi oldugunu zaten yazdim kardeş,bataryasida iyi spden iyi degil...s4mininin spye karşi artisi ne soylermisin
Peki sp nin artısı ne sony nin güncellemelerinide biliyoruz kardeş
1. Daha büyük ekran kişisel zevk meselesi(Çokta büyük sayılmaz sp)SP'nin artıları:
Daha büyük ekran
Daha yüksek çözünürlük
Daha iyi GPU
Daha iyi batarya
Sony kalitesi
S4 Mini'nin artıları:
Daha fazla RAM
Daha iyi kamera
AMOLED ekran
1. Daha büyük ekran kişisel zevk meselesi(Çokta büyük sayılmaz sp)
2.Samsung Kalitesi Bence sony den daha iyi
Öylede S4 mini de hiçbir oyunda kasmıyor ama sen yinede mağazalarda eline al karşılaştır telefonları için rahat etsin en azından alırkennexus 4 alıcaktım ama onunda yanında kulaklık vermiyolar şarj süresi iyi değil birde kamerası 8mp ama çokda iyi değil diyolar
spnin gpusu andreno 320
s4minin andreno 305
oyun performansından sp iyi galiba ?
Önemli Değil Kardeşim Hayırlı Olsunsp den vazgeçtim. Çünkü sony nin çok değişik bir arayüzü var karanlık değişik bişe. S4 mini alıcam. Herkeze teşekkür ediyorum saolun