Tavsiye s4 mini & xperia sp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hayırlı olsun. İnşallah pişman olmazsın.

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 1400tl. 1000 tl civarına düşmesi eylülü bulur okadar bekleyemem :)

gorkem2239

Üye
sp al tabikide. ben siparişi verdim golddan. performans tip gpu batarya falan her zaman daha iyi sp. alttaki ışığıda yeter :) s4 mini kullandım yeminle hiç hoşuma gitmedi bizim abide vardı değiştirdi sp al kardeşim her türlü

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
sp al tabikide. ben siparişi verdim golddan. performans tip gpu batarya falan her zaman daha iyi sp. alttaki ışığıda yeter :) s4 mini kullandım yeminle hiç hoşuma gitmedi bizim abide vardı değiştirdi sp al kardeşim her türlü
Kardeşim sen daha 1 hafta öncesine kadar s4 mini sp kıyaslaması yapıyodun ne ara kullandın ?

gorkem2239

Üye
kullandım dediğim abide vardı işte 10-15 dakka takıldım yani güzel değil küçük

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
kıyaslama yapıcam ama s4 mini kaç sene idare eder ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
kıyaslama yapıcam ama s4 mini kaç sene idare eder ?
S4 Mini çok uzun süre idare etmeyebilir 1-2 sene götürür tahminimce aslında belli de olmaz çünkü teknoloji aniden değişebilen bir olay. Bir markanın amiral gemisi ya da amiral gemisine yakın özelliklerinde bir telefonunu almadığın sürece yeni alınan bir modelin 3-4 yıl götürmesini garanti etmek çok zor.

ishak388

ishak388

Üye
sp alt üst eder

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
bana 2 sene yeticek bir telefon lazım

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Hayırlı olsun diyelim o zaman :)

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
saolun 2 haftaya alıyorum :)

gorkem2239

Üye
pişman olucan ama neyse :) Forever SP

orxan_92

orxan_92

Üye
Kararini verdiyse napalim biz önerilerimizi yaptik Forever SP))

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Ben xperis Sp kullaniyorum,satip s4 mini alicaktim ama herkes satmami istemedi ,spnin s4miniden daha iyi oldugunu soylediler..oyun performansi cok iyi hicbir kasma yok,guncelleme 4.4den sonra zaten s4miniyede gelmicek spyede,batarya iyi...ikisi arasinda belki s4 kamera acisindan iyi olur ama cokda yok

fk555897

fk555897

Üye
Bence Xperia SP. Çünkü hem kamerası iyi, oyun olarak da Adreno 320 GPU'su var. Güncelleme desteği hakkında pek bilgim yok. Arayüzü oldukça stabil çalışıyor.

Invoke

Invoke

Üye
#DirenSP

• Beğen
Tepkiler: mısto61
0MG90

0MG90

Üye
S4 mininin şarjı çok az dayanıyor önermem. SP daha iyi ikisine göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt