Telefon Tavsiyesi Telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
su anda 5s 2000 tl 2150 tl hayal olur sadece imkansız olur en az 2500 tl ekranıda büyüyecek dedikleri gibi safir cam fln olursa iphone her zamanki gibi bütün telefonların fiyat liderliğini eline olur su anda lider m8
galaxy f fiyatı ucuk olur galaxy f bekleyinceye kadar git g3 prime note 4 z3 al samsung alacaksan sadece note serisi alacaksın ama ben almam ne zaman snapdragon işlemci geldi o zaman alıcam
Galaxy F nin tasarımı güzel ben o yüzden dedim yoksa almam zaten alacak param da yok hani :naughty:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için saolun arkadaşlar.Bu sabah gidip 5S aldım samsung,lg,sony,htc filan bana göre android olduğu için iphone'dan çok geride.

The Shadow

The Shadow

Üye
Yorumlarınız için saolun arkadaşlar.Bu sabah gidip 5S aldım samsung,lg,sony,htc filan bana göre android olduğu için iphone'dan çok geride.
Senin seçimin saygı duyarım :) Hayırlı olsun güle güle kullan :)

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Kardeşim telefon ile her istediğini yapacaksan ios tavsiye etmiyorum. Ben uzun yıllar ios kullandım. Jb beklemekten ciğerim soldu. Bak LG ve samsung tavsiye etmem. Kullanma fırsatım oldu hepsini

ArMaGeDdOn_87

Üye
su anda 5s 2000 tl 2150 tl hayal olur sadece imkansız olur en az 2500 tl ekranıda büyüyecek dedikleri gibi safir cam fln olursa iphone her zamanki gibi bütün telefonların fiyat liderliğini eline olur su anda lider m8
galaxy f fiyatı ucuk olur galaxy f bekleyinceye kadar git g3 prime note 4 z3 al samsung alacaksan sadece note serisi alacaksın ama ben almam ne zaman snapdragon işlemci geldi o zaman alıcam
I'm very serious in both
iPhone 6 nın "resmi" olarak piyasaya çıkış fiyatı 16 gb 2149 TL olacaktır ve yine 5s ve 5 te olduğu gibi aralık-ocak aylarında fiyatında indirime gidilip 2000 TL olacaktır

@Safak

@Safak

Üye
iphone 6 çıkmasına bekleyecek kadar zamanın varsa eylül ekime kadar bekle o zamana kadar çok telefon cıkacak samsung galaxy f ,lg g3 prime, sony xperia z3, note 4 cıkacak vaktin varsa bekle bu arada ANDROİD CANDIR gerisi heyecandır :biggrin: he şimdi alıcam dersen lg g3 al pişman etmez seni :nargile:
what lafımı caldın ve ustunde oynamalar yaptin o my Allahım :destere:

@Safak

@Safak

Üye
iphone 6 çıkmasına bekleyecek kadar zamanın varsa eylül ekime kadar bekle o zamana kadar çok telefon cıkacak samsung galaxy f ,lg g3 prime, sony xperia z3, note 4 cıkacak vaktin varsa bekle bu arada ANDROİD CANDIR gerisi heyecandır :biggrin: he şimdi alıcam dersen lg g3 al pişman etmez seni :nargile:
bunu her zaman soylemem (*~^symbian candır gerisi patlican~*(

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
iPhone 6 nın "resmi" olarak piyasaya çıkış fiyatı 16 gb 2149 TL olacaktır ve yine 5s ve 5 te olduğu gibi aralık-ocak aylarında fiyatında indirime gidilip 2000 TL olacaktır
Şuan zaten 1900 1950 yukarı doğru indirilmiyo.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben 5S düşer dediniz sandım :D

SERSEL

SERSEL

Üye
Lg3 tavsiye ederim dünyayı salladı geçti rakiplerini çatır çatlattı

SERSEL

SERSEL

Üye
2007 den buyana iphone kullanıyorum lakin lg3 almaya karar verdim