Telefon Tavsiyesi Telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyesi
İphone 6'yı beklemeyi düşünüyordum ama özellik olarak pek bi fark olacağını zannetmiyorum boyutu ve bikaç yazılım dışında.S3'üm de aşırı derecede kasmaya ve takılmaya başladı bikaç gün içinde yeni bi telefon almayı düşünüyorum.İphone 5s,Galaxy S5,Htc One M8 ve Xperia Z2'den hangisini önerirsiniz fiyatı önemli değil.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
lg g3 öneririm ya da sony z2

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve tatar1926
fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 6'nın tanıtılmasını bekle. Birşey kaybetmezsin. Fiyatı iPhone 5S'e yakın olacağından beklemek daha mantıklı. Hem biraz daha düşünmüş olursun.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kullanim amacina bagli

mürteza16

mürteza16

Üye
Nasıl kullanacaksın?

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynamam oyun için ipad aldım zaten.Konuşma,mesajlaşma,whatsapp filan için kullanıcam.Android 1,5 seneden sonra perte çıkıyor o yüzden aklımda 5s var.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Eğer prizin yanında kiraya çıkmak istemiyorsan bataryası iyi bişey al.Saydıkların içinde en iyisi kendi fikrimce z2

mürteza16

mürteza16

Üye
Senin düşüncene göre z2 almalısın.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Elci ci three

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

@Safak

@Safak

Üye
lg g3

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
iphone 6 çıkmasına bekleyecek kadar zamanın varsa eylül ekime kadar bekle o zamana kadar çok telefon cıkacak samsung galaxy f ,lg g3 prime, sony xperia z3, note 4 cıkacak vaktin varsa bekle bu arada ANDROİD CANDIR gerisi heyecandır :biggrin: he şimdi alıcam dersen lg g3 al pişman etmez seni :nargile:

• Beğen
Tepkiler: ARİF MARAŞ
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
5s al rahatla. teknik açıdan olsun hertürlü bi adım önde. bide bunun karizması var karizma olarak masaya koyduğun anda htc one m8i note 3 ü fuss diye söner ;)

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
5s al rahatla. teknik açıdan olsun hertürlü bi adım önde. bide bunun karizması var karizma olarak masaya koyduğun anda htc one m8i note 3 ü fuss diye söner ;)

nereye sönüyor ya git surda m8 premium telefonların kralıdır be 5s koy masaya oyuncak diye atarsın çöpe heytbe m8 nerelere düştün :bud: :cool

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: turgutilbars
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Z2 al. İphone 6 yı beklesenden bi 3.500 TL falan olur heralde

zgonacy

Üye
Z2 tavsiye ederim hocam. Ben memnunum

The Shadow

The Shadow

Üye
S3 ün nasıl takılıyor bende onu anlamıyorum :zzz: Z2 nin tasarımı içine siniyorsa al. Yoksa Galaxy F yi beklemelisin bence.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Kesinlikle iPhone 6 yı beklemeni öneririm eylül ayında tanıtılcak TR de ise yüksek ihtimal resmi olarak Kasım ayında satışa sunulur ve fiyatıda yine aynı yani 2149 TL olarak çıkar

Invoke

Invoke

Üye
Z2 // M8

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Kesinlikle iPhone 6 yı beklemeni öneririm eylül ayında tanıtılcak TR de ise yüksek ihtimal resmi olarak Kasım ayında satışa sunulur ve fiyatıda yine aynı yani 2149 TL olarak çıkar
su anda 5s 2000 tl 2150 tl hayal olur sadece imkansız olur en az 2500 tl ekranıda büyüyecek dedikleri gibi safir cam fln olursa iphone her zamanki gibi bütün telefonların fiyat liderliğini eline olur su anda lider m8
S3 ün nasıl takılıyor bende onu anlamıyorum :zzz: Z2 nin tasarımı içine siniyorsa al. Yoksa Galaxy F yi beklemelisin bence.
galaxy f fiyatı ucuk olur galaxy f bekleyinceye kadar git g3 prime note 4 z3 al samsung alacaksan sadece note serisi alacaksın ama ben almam ne zaman snapdragon işlemci geldi o zaman alıcam
I'm very serious in both