najanaja
Üye
kesin dene ciddden grafik ses oynanabilirlik çok güzel artı para hilesi geerk duymadığım tek oyun kazandıklarım yeni açılan ürünlari almama yetiyo hatta şuan şovalyem neredeyse ful sayılırDenerim

kesin dene ciddden grafik ses oynanabilirlik çok güzel artı para hilesi geerk duymadığım tek oyun kazandıklarım yeni açılan ürünlari almama yetiyo hatta şuan şovalyem neredeyse ful sayılırDenerim

zaten bölümlerin en son adamini oldurunce esya vs veriyorkesin dene ciddden grafik ses oynanabilirlik çok güzel artı para hilesi geerk duymadığım tek oyun kazandıklarım yeni açılan ürünlari almama yetiyo hatta şuan şovalyem neredeyse ful sayılır![]()
neden tuhaf gelsin ki bayan olduğun içinmi diosunevet vakit oldukca biraz tuhaf gelebilir ama cok guzel oyun bence mükemmel
gameloft yapıyo bencede mükemmel dediğim gibi elimden bırakamıyom onun yüzünden şarj da dayanmaz oldu hiç. e net açık oyun açık ekran açık anında sömürüyo 
o ilk jokeri ilk oynadigimda gecemiyordum sey yaziyordu demek kazanmak böyle bir sey evet bayan oldugum icin genellikle millet hayday oynuyor kizlar ben sevmiyorumneden tuhaf gelsin ki bayan olduğun içinmi diosungameloft yapıyo bencede mükemmel dediğim gibi elimden bırakamıyom onun yüzünden şarj da dayanmaz oldu hiç. e net açık oyun açık ekran açık anında sömürüyo
![]()
ben daha çok etkinlik oynuyorum single modda şuan gül liginin sonlarındayım son adama 4-5 basamak kaldı sonra rüzgar ligine başlayacaz:-)
zaten bölümlerin en son adamini oldurunce esya vs veriyor
sadece en son adamda deil aralarda da yeni eşyalar açılıyo.o hani yuvarlarla gosterilen yerleri en hassas yerlerimi oluyor vuruyorum bazen ama olmuyorben daha çok etkinlik oynuyorum single modda şuan gül liginin sonlarındayım son adama 4-5 basamak kaldı sonra rüzgar ligine başlayacazsadece en son adamda deil aralarda da yeni eşyalar açılıyo.
ilk adamda önce bende zorlandım zırh ve mızrağımı değiştirince rahatlıkla geçtim sorun güçte yanio ilk jokeri ilk oynadigimda gecemiyordum sey yaziyordu demek kazanmak böyle bir sey evet bayan oldugum icin genellikle millet hayday oynuyor kizlar ben sevmiyorum
sen savaş oyunlarıda oynuyosundur
aklıma benim akrabanın kızı geldi bigün onlara gitmiştik liseye gidiyo bi baktım pc battlefield 2 oynuyo bu ne gız dedim sen bunumu oynuyon valla açıkçası çok şaşırdım kızların savaş oyunu merakı pek yoktur sonuçta
bemn bf 2 hastasıyımdır yıllardır pc mde durur hiç bıkmadan oynarım tabi bendeki biraz farklı yeni modlar haritalar yükledim hiç sıkılmıyosun 
androidde yeni olduğum icin konu actim millet tavsiye ediyor aklima yatarsa kuruyorumilk adamda önce bende zorlandım zırh ve mızrağımı değiştirince rahatlıkla geçtim sorun güçte yanisen savaş oyunlarıda oynuyosundur
aklıma benim akrabanın kızı geldi bigün onlara gitmiştik liseye gidiyo bi baktım pc battlefield 2 oynuyo bu ne gız dedim sen bunumu oynuyon valla açıkçası çok şaşırdım kızların savaş oyunu merakı pek yoktur sonuçta
bemn bf 2 hastasıyımdır yıllardır pc mde durur hiç bıkmadan oynarım tabi bendeki biraz farklı yeni modlar haritalar yükledim hiç sıkılmıyosun
![]()
bi görevde mükemmel vuruş dedi o nasıl oluyo dedim kendi kendime baya uğraştım kaç kere geçemedim görevi sonra ayarlardan yardım a baktım orda açıklayıcı şekilde yazıyo nasıl nişan alacağın öylelikle o adamı geçtim artık biçok vuruşum mükemmel vuruş oluyor
şuan bide en sondaki elmasla satılan mızrağı aldım miğferide aldım bi zrıh ve at kaldı şimdi onları almaya çalışıyom
benim denemediğim pek oyun kalmadı tarzından biraz bahsedersen yardımcı oluruz tavsiyelerde bulunuruz elbet 
resim atarmisiniz ?nişan alırken parmağını ekranın herhangi bi yerine tutuyosun sonra mızrağın ucu o yuvarlak çizginin ortasına gelecek şekilde ayarlıyosun zaten yuvarlağın merkezine ne kadar yaklaşırsan önce sarı oluyo eğer yeşil olduysa tam isabet ölümcül vurdun demektirbi görevde mükemmel vuruş dedi o nasıl oluyo dedim kendi kendime baya uğraştım kaç kere geçemedim görevi sonra ayarlardan yardım a baktım orda açıklayıcı şekilde yazıyo nasıl nişan alacağın öylelikle o adamı geçtim artık biçok vuruşum mükemmel vuruş oluyor
şuan bide en sondaki elmasla satılan mızrağı aldım miğferide aldım bi zrıh ve at kaldı şimdi onları almaya çalışıyom
benim denemediğim pek oyun kalmadı tarzından biraz bahsedersen yardımcı oluruz tavsiyelerde bulunuruz elbet
![]()
Eski one değil demi yeniden bahsediyosunuz

walla oyun esnasında o anı nasıl yakalarım bilmiyorumresim atarmisiniz ?
ama denerim yada biraz beklersen bi video çekeyim tam olarak nasıl yapacağına dair daha anlaşılır olur senin içinde resimle pek bişey anlaşılacağını sanmam 
oda olurwalla oyun esnasında o anı nasıl yakalarım bilmiyorumama denerim yada biraz beklersen bi video çekeyim tam olarak nasıl yapacağına dair daha anlaşılır olur senin içinde resimle pek bişey anlaşılacağını sanmam
![]()
bu arada telefonu bıraktık oyunlara daldıkTabiki yeniden bahsediyor.![]()
neyse o verdiğin konudaki arkadaş tavsiye ediyo her yönüyle güzel diyo tavsiye ediyo sanırım haftasonuna kadar alırım gibi bi kaza bela olmazsa
sanada çok teşekkürler kardeş yardımların için 
inşallah alırsam havamı atarım haftasonuEstağfurrullah.
Hoş cihaz bence de. Hayırlısı olsun. :]

Nasıl eğitimini almışlar acabaGeçen teknosa elemanıyla tartıştım yine.Zorla düşük model android satıyorlar teyzelere. Yav teyze bunu napsın, "Ver wphone'u kullansın işte kutular var kolay kolay" dedim. "Kullanıcı whatsapp istiyo. Biz bunun eğitimini aldık.", dedi.
![]()
Z1 alabilirsin bence kendinde diyorsun ama 500 tl elde edersen sana bağlı olarak z2 de alabilirsin.walla z2 nin parasıda hazır. ama o kadar para vermeye bi tel için bilmiyorum benim kafa belli olmaz eserse z2 alırım olmadı z1 kesinNasıl eğitimini almışlar acabaZ1 alabilirsin bence kendinde diyorsun ama 500 tl elde edersen sana bağlı olarak z2 de alabilirsin.
ben bi süre düşünürüm bunu sonra gider pat diye alırım 
walla z2 nin parasıda hazır. ama o kadar para vermeye bi tel için bilmiyorum benim kafa belli olmaz eserse z2 alırım olmadı z1 kesinben bi süre düşünürüm bunu sonra gider pat diye alırım
![]()