najanaja
Üye
sony xperia z1 ?
s.a arkadaşlar ne zamandır almayı düşünüyorum şu teli z2 çıkınca fiyat biraz indi elimde 2 tane tel var ikisini satıp z1 almayı düşünüyorum z1 kullanıcıları eksi ve artılarını söyleyebilirse sevinirim. kasacağını sanmam sistem gayet güzel her türlü her işimi göreceğine inanıyorum. ekran kalitesi nasıl canlımı ekran? artı en çok düşündüren ses kalitesi biraz araştırdım ses zayıf diyorlar doğrumu? ben pek öle müzik falan dinlemem sadece ne bileyim gürültülü ortamlarda falan telefonun çaldığı duyulurmu en azından. dediğim gibi eksi ve artılarını söylerseniz ona göre karar vereceğim. Gönül z2 den yana elbet ama daha yeni çıktı fiyatı 3-5 aya anca düşer o kadar sabredebileceğimi sanmıyorum
z1 de yeterli benim için ama eksi yanı çoksa illaki biraz daha sabredip ilerde z2 alırım. bi yandan düşünüyorum sonra z3 z5 bunun sonu yok o yüzden hep daha yükseğini düşünüp daha çok bekliycem
o yüzden biran önce karar verip z1 alayım en azından dedim ayrıca uzun süreli kullanacağım teli buna göre yardımcı olursanız z1 kullanıcıları sevinirim. şimdiden teşekkürler...
z1 de yeterli benim için ama eksi yanı çoksa illaki biraz daha sabredip ilerde z2 alırım. bi yandan düşünüyorum sonra z3 z5 bunun sonu yok o yüzden hep daha yükseğini düşünüp daha çok bekliycem
o yüzden biran önce karar verip z1 alayım en azından dedim ayrıca uzun süreli kullanacağım teli buna göre yardımcı olursanız z1 kullanıcıları sevinirim. şimdiden teşekkürler...

)