Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy s5

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz14

yavuz14

Üye
Var bende varlık yerini

Türe

Türe

Üye
Bence tasarimi berbat. Sahsen Note 3 u tercih ederdim ya da 5s i. Hayirli olsun.

yavuz14

yavuz14

Üye
Tasarım önemli değil benim için işlev önemli zaten samsung tan başka marka kullanmıyorum eski nokia kullanicisiyim nokia sonra samsung kullandım hep bu teli samsung servis merkezinde çalışan amca oğluna danışarak aldım note 3 alım mi dedim ona onun bana dediği üstüne biraz daha koy s5 al dedi. Zaten S5 alacaktim ben fazla büyük telefon seven birisi değilim şahsen telefona alisamadim daha

Türe

Türe

Üye
Herkes icin islev onemli elbet. Lakin tasarim benim icin onemli.

Samsung ' u TW gibi bir hantalligi yenilemedigi surece de almayi dusunmuyorum sahsen.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
yavuz14

yavuz14

Üye
Onu ben astım Tw kullanmıyorum devre dışı bıraktım nova kullanıyorum

fk555897

fk555897

Üye
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
note serisi daha güzel donanım yazılım vs ama s5 kasmaz senin baktığın tel sorunludur

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::rolleyes::eek::eek::eek:
Herkes icin islev onemli elbet. Lakin tasarim benim icin onemli.

Samsung ' u TW gibi bir hantalligi yenilemedigi surece de almayi dusunmuyorum sahsen.
Touchwiz magazine ile hala Düzelmemis mi?

yavuz14

yavuz14

Üye
Bugün yeni bir güncelleştirme geldi performans yaması yazıyordu ayrıntılarda

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bugün yeni bir güncelleştirme geldi performans yaması yazıyordu ayrıntılarda
Yeni Touchwiz eski Touchwiz e göre nasıl? bende eski note 3 Touchwiz var hantal degil ama bazı arkadaşlar s5 te hala hantal diyor??

yavuz14

yavuz14

Üye
Halt etmişler s5 teki Touch gayet iyi çalışıyor. Ben Touchwiz kullanmıyorum. Nova launcher kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Kingmortall

Kingmortall

Üye
3 4 gündür kullanıyorum şarjı 2 gün net gidiyor bide arada oyun oynarım internette gezerim müzik dinlerim tek kelime ile harika dün sarjdan çıkardım akşam bütün gün oynadım müzik dinledim oyun oynadım bugün saat 00 16 ve hala % 44 şarjı var ki ekran parlak tasarruf modunda değil wifi sürekli açık 2200 lira verdim ama kesinlikle fiyatını hakediyor kamerası falan muhteşem ya iyiki almışım imkanı olan varsa kesinlikle tavsiye ederim hayat benim elimde :) bide flash player olaydı tadından yenmezdi :))

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
yavuz14

yavuz14

Üye
Flash player ekleniyor forumda mevcut indir ben kullanıyorum s5 im de

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve B.A.R.O.N
Türe

Türe

Üye
Zaten cogu site html 5 kullaniyor birkac site disinda cok lazim olacagini sanmiyorum Flash Player in