Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy s5

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy s5 aldım bugun 2200 tl verdim ama değdi harika bi telefon kamerası video kayıtı daha karıştırmaya devam ediyorum önerim s5 al harika görüntüsüyle ben burdayım diyor :spr

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Kerim.

Kerim.

Üye
Hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
galaxy s5 aldım bugun 2200 tl verdim ama değdi harika bi telefon kamerası video kayıtı daha karıştırmaya devam ediyorum önerim s5 al harika görüntüsüyle ben burdayım diyor :spr
Hayırlı olsun çok doğru bir seçim.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
S5 e o parayı vereceğime android alacaksam m8 alırım.Samsung alsam 1 sene sonra yuzune bakmayacak

agoin

agoin

Üye
    Konu Sahibi
Evettttttt arkadaş lar S5 aldım 2 gündür kullanıyorum. Güzel stabil. Bikere donma yaptı ilk alıp konuşma yaptıktan sonra oda on saniye sonra düzeldi kendi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evettttttt arkadaş lar S5 aldım 2 gündür kullanıyorum. Güzel stabil. Bikere donma yaptı ilk alıp konuşma yaptıktan sonra oda on saniye sonra düzeldi kendi
Hayırlı olsun çok doğru bir seçim.

• Beğen
Tepkiler: agoin
esmeran3

esmeran3

Üye
SADECE ŞUNU DİYEBİLİRİM SATIŞ RAKAMLARINA BAKIP CEVABINI ALABİLİR BÜTÜN ARKADAŞLAR :)
Samsung kullanıyorum Apple İphone 5s de var evde Ayrıca Sony z1 de en dandiği sony diyebilirim :) Aralarında ama Apple Samsung karşılaştırılmıyor bile :) ikiside mükemmel şu ana kadar ikiside serviste sorun çıkarmadı. Ama sony kadar berbat görmedim

Son düzenleme:
Kerim.

Kerim.

Üye
SADECE ŞUNU DİYEBİLİRİM SATIŞ RAKAMLARINA BAKIP CEVABINI ALABİLİR BÜTÜN ARKADAŞLAR :)
Samsung kullanıyorum Apple İphone 5s de var evde Ayrıca Sony z1 de en dandiği sony diyebilirim :) Aralarında ama Apple ile İphone karşılaştırılmıyor bile :) ikiside mükemmel şu ana kadar ikiside serviste sorun çıkarmadı. Ama sony kadar berbat görmedim
Sony dandik derken?

fk555897

fk555897

Üye
Samsung kullanıyorum Apple İphone 5s de var evde Ayrıca Sony z1 de en dandiği sony diyebilirim :) Aralarında ama Apple ile İphone karşılaştırılmıyor bile :) ikiside mükemmel şu ana kadar ikiside serviste sorun çıkarmadı. Ama sony kadar berbat görmedim
Apple ile iPhone karşılaştırılmıyor derken?

• Beğen
Tepkiler: muzafferoz19
codblackops2

codblackops2

Üye
Sadece satış rakamları derken?

Kisisel zevkler vardir koyun sürüsü gibi milleti telefona yönlendirmeye gerek yok :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Neden son yorumlarda hep soru var cevap yok ?

Al bende soru sormus oldum

esmeran3

esmeran3

Üye
slhtnr

slhtnr

Üye
Arkadaslar ben bu firmanin musteri temsilciligine kadar yaptim. Satis sonrasi destek size kotu gibi geliyor ve burada samsungu kotuleyen arkadaslarin hepsi samsung servisinden nasibini almis insanlar bu anlasiliyor. Asil konumuza gelelim s5 kullanan biri olarak sagolsun yuzumu kara cikarmiyor z2 ye 20 mp kamera koymuslar gittim karsilasrirdim s5 kamera neredeyse 2 kat daha iyi. Telefonu cebinizden cikarip el hareketi ile muzigi degistirmeniz buyuk keyif. Cihazi 1 aydir kullaniyorum banamisin demiyor kasma yok. Appleye zaten katmiyorum bile parmak izi hangi cihazda var baska. Slow motion cekim ayri bi zevk. Cihaz hakkinda atip tutmayin cihazi once bi yasayin. Yazan degerlerede cook cok takilmayin 3 ghz olup stabil olmadikdan sonra bi halta yaramicaktir. Ayrica sarj konusunda alayinin eline verir bu cihaz programi kullanmadiginizi anlayip kendi pasif duruma dusuruyor buda sarja etki. S5 ile hayatiniz kolaylasir ve cogu telefonun sunamadigini samsung s5 size yasatir. Cihazi gorup denemeden karar vermeyin. G3 lede karailastirmayin g3 daha sonradan cikti

Bi kere s5 tipten kaybediyor o ne oyle çin malı telefonlar gibi 2000 tl veriyorsun telefonu eline aldiginda hoş durmuyo tip olarak htc m8 alabilirsin

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Samsung kullana kullana şekerim yükseldi, sürekli sorun çıkartan kasılma donma yapan ve tabikide KNOX denen aptal bir güvenlik sistemi yapmışlar bu yüzden kesinlikle S5 almam. m8 nası bişey la iki üç ss verinde bakalım :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Samsung'unki kadar adi donanim ve yazilim gormedim

• Beğen
Tepkiler: weesel ve Senyor Keş
yavuz14

yavuz14

Üye
Tartışmaya gerek yok S5 gayet iyi bir tel kullanıyorum 1 ay oldu ne bir kasılma nede şarjında bir sorun. Sorun yaşayan arkadaşlar telefonuzu servise götürün fabrika çıkışlı hatalı olan birçok tel var kontrol ettirin derim normal değil çünkü işlemci olarak en hızlı telefonun bunun yapması normal değil. Ben touchwiz görünümüde kullanıyorum tek takılma bile yapmıyor. Şuan Nova launcher ile kullanıyorum hiçbir sorun yapmadı. Hatta bir sürü program ile doldurdum herhangi bir donma söz konusu değil.

-----------------------------
zaten bu kötülümeyi de iphone kullanıcıları yapar bu telefon iphone 5s mi nedir ona kaç fark attığını karşılaştırmada gördüm. Boşuna telefonu yermeyin tel bir iyi bir tele donanım olarak tamam tasarım olarak kötü olabilir. Sonuçta işimizi görmesi lazım değilmi. Tasarım kimin umrunda. Tasarım için alacağım bir telefon benim ihtiyaçlarımı karşılayamaz. kötülerken iyicene araştırın test edin öyle konuşun burdan konuşması kolay değilmi.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve ARİF MARAŞ
weesel

weesel

Üye
.

Son düzenleme:
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
S5'i vodafone da denedim. Telefon gözle görülür şekilde kasıyor. Senin söylediğin özellikler iPhone 5S'de de var. Kamera dersen kaliteli, parmak izi okuyucu var, iOS işletim sistemi en stabil sistemlerden biri. Tek eksiği temassız kontrol. Onu da ilk günler haricinde kullandığımı hatırlamıyorum. iPhone'da da telefonu sallayınca müzik değişiyor.
nasıl kasar yapma gözünü sevim bende s5 sevmiyom ama kasıyo felan yanlış bilgi veme

Kingmortall

Kingmortall

Üye
S5 de temassız kontrol varmı arkadaşlar bulamadım yardım edin bi