Helal +1 billionArkadaslar ben bu firmanin musteri temsilciligine kadar yaptim. Satis sonrasi destek size kotu gibi geliyor ve burada samsungu kotuleyen arkadaslarin hepsi samsung servisinden nasibini almis insanlar bu anlasiliyor. Asil konumuza gelelim s5 kullanan biri olarak sagolsun yuzumu kara cikarmiyor z2 ye 20 mp kamera koymuslar gittim karsilasrirdim s5 kamera neredeyse 2 kat daha iyi. Telefonu cebinizden cikarip el hareketi ile muzigi degistirmeniz buyuk keyif. Cihazi 1 aydir kullaniyorum banamisin demiyor kasma yok. Appleye zaten katmiyorum bile parmak izi hangi cihazda var baska. Slow motion cekim ayri bi zevk. Cihaz hakkinda atip tutmayin cihazi once bi yasayin. Yazan degerlerede cook cok takilmayin 3 ghz olup stabil olmadikdan sonra bi halta yaramicaktir. Ayrica sarj konusunda alayinin eline verir bu cihaz programi kullanmadiginizi anlayip kendi pasif duruma dusuruyor buda sarja etki. S5 ile hayatiniz kolaylasir ve cogu telefonun sunamadigini samsung s5 size yasatir. Cihazi gorup denemeden karar vermeyin. G3 lede karailastirmayin g3 daha sonradan cikti
Bu sallayıp müzik değiştirme özelliği nereden aktif oluyor??S5'i vodafone da denedim. Telefon gözle görülür şekilde kasıyor. Senin söylediğin özellikler iPhone 5S'de de var. Kamera dersen kaliteli, parmak izi okuyucu var, iOS işletim sistemi en stabil sistemlerden biri. Tek eksiği temassız kontrol. Onu da ilk günler haricinde kullandığımı hatırlamıyorum. iPhone'da da telefonu sallayınca müzik değişiyor.
Ayarlar-Müzik'e gir. Orada karıştırmak için salla var onu etkin hale getir.Bu sallayıp müzik değiştirme özelliği nereden aktif oluyor??
arkadaş s5 kamerasını z 2nin iki katı daha iyi dediği üçün konuya yorum yazıyorum.Arkadaslar ben bu firmanin musteri temsilciligine kadar yaptim. Satis sonrasi destek size kotu gibi geliyor ve burada samsungu kotuleyen arkadaslarin hepsi samsung servisinden nasibini almis insanlar bu anlasiliyor. Asil konumuza gelelim s5 kullanan biri olarak sagolsun yuzumu kara cikarmiyor z2 ye 20 mp kamera koymuslar gittim karsilasrirdim s5 kamera neredeyse 2 kat daha iyi. Telefonu cebinizden cikarip el hareketi ile muzigi degistirmeniz buyuk keyif. Cihazi 1 aydir kullaniyorum banamisin demiyor kasma yok. Appleye zaten katmiyorum bile parmak izi hangi cihazda var baska. Slow motion cekim ayri bi zevk. Cihaz hakkinda atip tutmayin cihazi once bi yasayin. Yazan degerlerede cook cok takilmayin 3 ghz olup stabil olmadikdan sonra bi halta yaramicaktir. Ayrica sarj konusunda alayinin eline verir bu cihaz programi kullanmadiginizi anlayip kendi pasif duruma dusuruyor buda sarja etki. S5 ile hayatiniz kolaylasir ve cogu telefonun sunamadigini samsung s5 size yasatir. Cihazi gorup denemeden karar vermeyin. G3 lede karailastirmayin g3 daha sonradan cikti
onu farklı bi özellik gibi göstermeye gerek yok!