Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy s5

Sponsorlu Bağlantılar

agoin

agoin

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s5
Arkadaşlar telefon alicam ama karar veremedim samsung s5mi yoksa htc m8 mi alayim samsungtan sıkıldım biraz hep ayni şeyler yorumları nizi bekliyorum

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
samsung tan sıkıldıysan m8 al ;)

hookword

hookword

Üye
İyice araştırıp seçin derim çünkü ikisi çok farklı cihazlar.

agoin

agoin

Üye
    Konu Sahibi
Htc yi çok övmüyorlar ama m8 farklı diye. Ama s5 te aynı diger 4dü 3çüde çok kararsızım s5 2190 m8 2400

messevim

messevim

Üye
Eğer s5 ile m8 in arasınnda kaldıysan kesinlikle m8 al derim.

Dilersende LG G3 ü bekle.. bu ay içerisin de tanıtılacak.

hookword

hookword

Üye
Bence de g3 beklenebilir aceleniz yoksa en azından çıksın bir görün g3 ü de ve fiyat konusuna da takılmayın m8 cidden o fiyatı hak ediyor.

messi_123

Üye
M8 al dostum samsung alıp 1 - 2 ay sonra fiyat yerlerde malum malzeme kalitesi bakımından m8 daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Galaxy S5 in avantajları çok bir kere bu forumun %80 i samsungtan nefret ediyor ayrıca şöyle:
-Su geçirmez
-16MP
-AMOLED EKRAN
Işte kritik nokta burasi AMOLED her zaman güneşte daha iyi gözükür fakat M8 deki ekran güneşte AMOLED kadar net gözükmez.Birde M8 S5 e göre çok daha kalın S5 i alacaksan 32 gb alacaksın çünkü 16 gb samsunglar kastırma yapıyor tabi bu işi yeni arayüzle çözmüş olabilirler. Eğer çok müzik dinliyorsan tabii M8 ama S5 çok daha yetenekli ve üstün bir cihaz :good:

Kerim.

Kerim.

Üye
İkisinide eline al incele karari direk verirsin:)

• Beğen
Tepkiler: hookword
fuko08

fuko08

Üye
Samsungun battığını görmeden ölmek istemiyorum. En azından samsung mobilenin. Abi her ürünümü dandik olur? Çin malı oyuncaklar gibi. Eskidende böyleydi d900 leri e250 lileri hatırlayın. Ozaman nokiadan çalıyordu şimdi appledan

• Beğen
Tepkiler: weesel, Senyor Keş, agoin ve 1 kişi daha
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
M8 ;) samsung alsan 1 sene sonra bitecek.htc tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: agoin ve .NeXuS.
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Şahzen S5'e O Kadar Para Vermem Git I Phone Al Altın Değerinde Tık Kuruş Ucuzlama Yok :apple: Ürülerinde Sadece Kampanya Yapılıyor Belli Başlı Süreli

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL< ve Kerim.
agoin

agoin

Üye
    Konu Sahibi
Ben de öyle düşünüyorum samsung oyuncak gibi geliyor atık.

benvebabam

Üye
Arkadaslar ben bu firmanin musteri temsilciligine kadar yaptim. Satis sonrasi destek size kotu gibi geliyor ve burada samsungu kotuleyen arkadaslarin hepsi samsung servisinden nasibini almis insanlar bu anlasiliyor. Asil konumuza gelelim s5 kullanan biri olarak sagolsun yuzumu kara cikarmiyor z2 ye 20 mp kamera koymuslar gittim karsilasrirdim s5 kamera neredeyse 2 kat daha iyi. Telefonu cebinizden cikarip el hareketi ile muzigi degistirmeniz buyuk keyif. Cihazi 1 aydir kullaniyorum banamisin demiyor kasma yok. Appleye zaten katmiyorum bile parmak izi hangi cihazda var baska. Slow motion cekim ayri bi zevk. Cihaz hakkinda atip tutmayin cihazi once bi yasayin. Yazan degerlerede cook cok takilmayin 3 ghz olup stabil olmadikdan sonra bi halta yaramicaktir. Ayrica sarj konusunda alayinin eline verir bu cihaz programi kullanmadiginizi anlayip kendi pasif duruma dusuruyor buda sarja etki. S5 ile hayatiniz kolaylasir ve cogu telefonun sunamadigini samsung s5 size yasatir. Cihazi gorup denemeden karar vermeyin. G3 lede karailastirmayin g3 daha sonradan cikti

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall, muhammettvurucu ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaslar ben bu firmanin musteri temsilciligine kadar yaptim. Satis sonrasi destek size kotu gibi geliyor ve burada samsungu kotuleyen arkadaslarin hepsi samsung servisinden nasibini almis insanlar bu anlasiliyor. Asil konumuza gelelim s5 kullanan biri olarak sagolsun yuzumu kara cikarmiyor z2 ye 20 mp kamera koymuslar gittim karsilasrirdim s5 kamera neredeyse 2 kat daha iyi. Telefonu cebinizden cikarip el hareketi ile muzigi degistirmeniz buyuk keyif. Cihazi 1 aydir kullaniyorum banamisin demiyor kasma yok. Appleye zaten katmiyorum bile parmak izi hangi cihazda var baska. Slow motion cekim ayri bi zevk. Cihaz hakkinda atip tutmayin cihazi once bi yasayin. Yazan degerlerede cook cok takilmayin 3 ghz olup stabil olmadikdan sonra bi halta yaramicaktir. Ayrica sarj konusunda alayinin eline verir bu cihaz programi kullanmadiginizi anlayip kendi pasif duruma dusuruyor buda sarja etki. S5 ile hayatiniz kolaylasir ve cogu telefonun sunamadigini samsung s5 size yasatir. Cihazi gorup denemeden karar vermeyin. G3 lede karailastirmayin g3 daha sonradan cikti
Helal +1 billion

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
fk555897

fk555897

Üye
S5'i vodafone da denedim. Telefon gözle görülür şekilde kasıyor. Senin söylediğin özellikler iPhone 5S'de de var. Kamera dersen kaliteli, parmak izi okuyucu var, iOS işletim sistemi en stabil sistemlerden biri. Tek eksiği temassız kontrol. Onu da ilk günler haricinde kullandığımı hatırlamıyorum. iPhone'da da telefonu sallayınca müzik değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5'i vodafone da denedim. Telefon gözle görülür şekilde kasıyor. Senin söylediğin özellikler iPhone 5S'de de var. Kamera dersen kaliteli, parmak izi okuyucu var, iOS işletim sistemi en stabil sistemlerden biri. Tek eksiği temassız kontrol. Onu da ilk günler haricinde kullandığımı hatırlamıyorum. iPhone'da da telefonu sallayınca müzik değişiyor.
Bu sallayıp müzik değiştirme özelliği nereden aktif oluyor??

mürteza16

mürteza16

Üye
M8 :oke:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
arkadaş s5 kamerasını z 2nin iki katı daha iyi dediği üçün konuya yorum yazıyorum.
bende ne s5 var nede z2 kullanıyorum ikiside yok ama bugüne kadar okuduğum yorumlara dayanarak söyleyecek olursam ilk defa s5 kamerası z2nin kamerasından daha iyi olduğunu okudum. :)
müziği değiştirme özelliğine gelince ben kendi telimde bile cepten çıkarmadan değiştirebiliyortm :D onu farklı bi özellik gibi göstermeye gerek yok!
not: ben galaxy s5 e kötü cihaz demiyorum isteyen alabilir

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve ozakin70