Anil1x
Üye
paylasUyarılarımı Paylaşayımmı Açıklamalarla![]()
paylasUyarılarımı Paylaşayımmı Açıklamalarla![]()
e daha daha napıyonuz

Afiyet olsun ins. daha fazlasini yersin
ilk'inden Başlıyorum
1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı
2. Uygunsuz Konuşma : Sebebini Hala Bilmiyorum
3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine![]()

Ben eski hesapda 3 kere uyarı aldım küfürden ama ban atmadılar çok şaşırtıcı değil mi
ilk'inden Başlıyorum
1. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj : ismi mesaj kasma gibi görünsede aslında windows phone de tartışmaya girme sonucu aldım bu uyarıyı
3. Hafif Derece Hakaret : Bu Uyarıyla Birlikte 15 günlük ban yedim , bir tartışmaya girmiştim yine![]()
ben uygulama sandım la
ilk'inden Başlıyorum
ben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başkaBen eski hesapda 3 kere uyarı aldım küfürden ama ban atmadılar çok şaşırtıcı değil mi

Ne boş adamsın sen .s
uygulamalarim daha ne varsa söyleyin kurariz sikinyi yok
Ana avrat saydirmak miben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başka![]()

Ana avrat saydirmak mi![]()

ne alakaNe boş adamsın sen .s
Küfür hakaretten daha ağır benceben küfür etmedim ki , küfürden banlanmadım , hafif derece hakaret başka![]()
Yok seni doğutturan ebenin dedik uyarı verdiler sanki bişi dedikAna avrat saydirmak mi![]()
Snane be slk şy .sKüfür hakaretten daha ağır bence