The Shadow
Üye
Bi kez bende oyle 3 puan yedimYok seni doğutturan ebenin dedik uyarı verdiler sanki bişi dedik

Bi kez bende oyle 3 puan yedimYok seni doğutturan ebenin dedik uyarı verdiler sanki bişi dedik

çok iyi yazmışsınYok seni doğutturan ebenin dedik uyarı verdiler sanki bişi dedik

AynenKüfür hakaretten daha ağır bence

Niye odul vermemisler acabaçok iyi yazmışsın![]()

Bu forumda ben hiç küfür kullanmadım kullanmamBi kez bende oyle 3 puan yedim![]()

dur yanlış okumuşum onu onda banlanma sebebim diğer uyarılarla birleşmesi birde yönetim hatası aynı uyarıyı iki kere vermesi sonucu banlandımKüfür hakaretten daha ağır bence

Öyleyse başkadur yanlış okumuşum onu onda banlanma sebebim diğer uyarılarla birleşmesi birde yönetim hatası aynı uyarıyı iki kere vermesi sonucu banlandım![]()
neyse artık tartışmaya girmiyorum mümkün olduğunca cep genel de filan sadece telefon önerilerine bi telefon ismi yazıp geçiyorumÖyleyse başka

ben buradayımherkez gitti mi

Zevkli oluyo ben birakamadimneyse artık tartışmaya girmiyorum mümkün olduğunca cep genel de filan sadece telefon önerilerine bi telefon ismi yazıp geçiyorum![]()

O bölümde mi yedinneyse artık tartışmaya girmiyorum mümkün olduğunca cep genel de filan sadece telefon önerilerine bi telefon ismi yazıp geçiyorum![]()
herkez gitti mi

yav he he de geç hiç uğraşmaya değmez tartışmayı götürenleri direk şikayet ediyorum zattenZevkli oluyo ben birakamadim![]()
hepsi oradan hemdeO bölümde mi yedin

Beyler ölü taklidi yapın gitsin buherkez gitti mi
Bi kere WP bolumunde WP ye savas acmistimyav he he de geç hiç uğraşmaya değmez tartışmayı götürenleri direk şikayet ediyorum zatten![]()
5 puan yedim 
Beyler ölü taklidi yapın gitsin bu

Bro senin adın neydi la