formatı d ye atmak

Sponsorlu Bağlantılar

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu yorumumu iyi okuyun şahsen flash ı takıyorum gerisini o hallediyo bir tanee bile driver yüklemiyorum başım ağrımıyor ekran kartını bile kendi otomatik net takılıysa kendi yüklüyo bu bence herşeye değer win8.1 bir

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadaşlar şu yorumumu iyi okuyun şahsen flash ı takıyorum gerisini o hallediyo bir tanee nile driver yüklemiyorum başım ağrımıyor ekran kartını bile kendi otomatik net takılıysa kendi yüklüyo bu bence herşeye değer
Benim bi tek ekran kartını bulamıyo onu elle yüklüyom :D

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
kardeş c ve d nin amacı c diskini format sırasında biçimlendirip yeni bir işletim sistemi kurarsın baştan c de windows un önemli dosyaları ve oyun yüklediysen oyun dosyaları olur d ise önemli belgen varsa d ye atarsın pc çökse bile c ye format atar pcyi kurtarsın ve üstelikte d de oldugu için birtakım belgelerin c ye format attıgın için silinmez ve d de kalır anladın bir oyun yüklüyorsan c ye yükle d ye at :) depolama alanı aç format attıktan sonra pes fifa hariç o oyunu yeniden yüklemen bile gerekmez
şu an oyun yok pc gerekirse oyunların boyutu kadar dye yer açarım bilgin için sağol
Benim bi tek ekran kartını bulamıyo onu elle yüklüyom :D
senin format ne

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Arkin pc sine ubuntu yuklemistk butun dosyaları gitti bunu geri getirmenin bi yolu var mı brolar??

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Aynı sorun bende de var. PC kasmasa bile TTNET sağolsun donarak takılarak izletme keyfini bizlere yaşatıyor :zzz:
Formattan sonra sanmıyorum.
Eski ekran kartimla 4K video izlemistim :( :( :(
Sonra yandı
Konuyu dağıttık defol burdan

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
sence pro mu entripse mi

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
    Konu Sahibi
bencede pro ama win7 ultimatenin home göre olan artı yanları kadar çok üstünlüğü yok entrepiseye

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Takipçi Satın Al

Üst Alt