8.1 kursanaBilmem ben xp kullanıyorum![]()

Benim bi tek ekran kartını bulamıyo onu elle yüklüyomarkadaşlar şu yorumumu iyi okuyun şahsen flash ı takıyorum gerisini o hallediyo bir tanee nile driver yüklemiyorum başım ağrımıyor ekran kartını bile kendi otomatik net takılıysa kendi yüklüyo bu bence herşeye değer

şu an oyun yok pc gerekirse oyunların boyutu kadar dye yer açarım bilgin için sağolkardeş c ve d nin amacı c diskini format sırasında biçimlendirip yeni bir işletim sistemi kurarsın baştan c de windows un önemli dosyaları ve oyun yüklediysen oyun dosyaları olur d ise önemli belgen varsa d ye atarsın pc çökse bile c ye format atar pcyi kurtarsın ve üstelikte d de oldugu için birtakım belgelerin c ye format attıgın için silinmez ve d de kalır anladın bir oyun yüklüyorsan c ye yükle d ye atdepolama alanı aç format attıktan sonra pes fifa hariç o oyunu yeniden yüklemen bile gerekmez
senin format neBenim bi tek ekran kartını bulamıyo onu elle yüklüyom![]()
Format ne derken ?şu an oyun yok pc gerekirse oyunların boyutu kadar dye yer açarım bilgin için sağol
senin format ne
1.5 ram 250mb onboard ekran karti ?8.1 kursana![]()
Vazgeçtim çöpe at Moto G ile netteki işlerini görürsün zaten1.5 ram 250mb onboard ekran karti ?

Arkin pc sine ubuntu yuklemistk butun dosyaları gitti bunu geri getirmenin bi yolu var mı brolar??
sanmam gelsede yarim yamalakZaten bi film izliyorum (720p de kasıyo)Vazgeçtim çöpe at Moto G ile netteki işlerini görürsün zaten![]()
Aynı sorun bende de var. PC kasmasa bile TTNET sağolsun donarak takılarak izletme keyfini bizlere yaşatıyorZaten bi film izliyorum (720p de kasıyo)
Formattan sonra sanmıyorum.Arkin pc sine ubuntu yuklemistk butun dosyaları gitti bunu geri getirmenin bi yolu var mı brolar??
Eski ekran kartimla 4K video izlemistimAynı sorun bende de var. PC kasmasa bile TTNET sağolsun donarak takılarak izletme keyfini bizlere yaşatıyor
Formattan sonra sanmıyorum.
Zaten bi film izliyorum (720p de kasıyo)

Eski ekran kartimla 4K video izlemistim![]()
![]()
Sonra yandı
Konuyu dağıttık defol burdan
Çözdük zaten dağıtma hakkımız var 
8.1 embeddedi açar senin pc1.5 ram 250mb onboard ekran karti ?
win7 mi 8 mi 8.1 mi xp miFormat ne derken ?
8.1 Pro 64-bit8.1 embeddedi açar senin pc
win7 mi 8 mi 8.1 mi xp mi
Prosence pro mu entripse mi
Pro. Enterprise şimdiye kadar alınan güncellemeleri proya göre biraz daha geç aldısence pro mu entripse mi
Ve bu tek artısı değil