Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
nasıl tam olarak anlamadım müzik dinlerken kulaklıktaki sesmi azaldı ?
ben şunu fark ettim kulaklığı takıp direk whatsappı açtığınızda bir uğultu çıkıyor whatsappdan çıkın uğultuda gidiyor .Deneyen olursa sevinirim sorun sadece bendemi acaba ?
Bende bahsettiğiniz sorun yok. Sadece müzik dinlerken kulaklığa verilen ses baya bir azaldı. Ses güncellemesinden sonra oldu bu ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum.

zbahadir

Üye
Ses seviyesini düşürerek batarya performansı elde etmiş olabilirler. :ehe

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
1520 kullanıcılarına bi sorum olacak;

1520'nin ne film izleme, ne oyun oynama ne de müzik dinleme performansını merak ediyorum. merak ettiğim çok basit ve tek bişey var: sabah 9'dan gece 12'ye kadar mesajlaşmak bataryasından % kaç eksiltir? (mesajlaşmadan kasıt; SMS ) :sos

Akhtoher

Akhtoher

Üye

1520'nin ne film izleme, ne oyun oynama ne de müzik dinleme performansını merak ediyorum. merak ettiğim çok basit ve tek bişey var: sabah 9'dan gece 12'ye kadar mesajlaşmak bataryasından % kaç eksiltir? (mesajlaşmadan kasıt; SMS ) :sos
Bu soruyu daha önce sormuştunuz ve ben cevaplamıştım 10 gün falan oldu sanırım. şimdi tekrar aynı soru amaç nedir acaba :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Bu soruyu daha önce sormuştunuz ve ben cevaplamıştım 10 gün falan oldu sanırım. şimdi tekrar aynı soru amaç nedir acaba :)

amacım farklı kullanıcılardan da cevap beklemek :cool
hani belki sizin gibi başka fikir beyan etmek isteyen 1520 kullanıcıları da vardır, onların da fikirlerini almak için soruyorum :oke:

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşayan başka kimse yok mu ? Motor sesi dinliyorum resmen lütfen yardımcı olun.

braayn

braayn

Üye
hımm anladım.Bende müzikte sorun olmadı sadece whatsappdayken kulaklık takılıysa uğultu oluyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
amacım farklı kullanıcılardan da cevap beklemek :cool
hani belki sizin gibi başka fikir beyan etmek isteyen 1520 kullanıcıları da vardır, onların da fikirlerini almak için soruyorum :oke:
Ekran parlaklık ayarı ve 2G'ye de alırsan 4gün falan kullanırsın bu şekilde.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Ekran parlaklık ayarı ve 2G'ye de alırsan 4gün falan kullanırsın bu şekilde.
Bu telefon batarya dayanım süresiyle aslında tam bana göre ama, telefonu 30 defa elime alıp incelememe rağmen almak için tereddüt ediyorum. Ellerim normal bi insan eline göre büyük olmasına rağmen nedense telefonun elimde çok garip durduğunu ve sanki elimde marketlerde kullanılan o kocaman hesap makinelerinden biri varmış gibi geliyo :bilmm :bilmem:

En iyisi 930'u bekleyip, batarya test sonuçlarını görmek :oke:

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar Merhaba lumıa 1520 almaya karar ermiştim alıcamda inş. ama yılbaşına kadar veya yılbaşında 1 ay sonra o zaman fiyatı 200 aşağısına inermi 1900 1850 falan?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar Merhaba lumıa 1520 almaya karar ermiştim alıcamda inş. ama yılbaşına kadar veya yılbaşında 1 ay sonra o zaman fiyatı 200 aşağısına inermi 1900 1850 falan?

İner ya bekleyebilirim dersen bekle yada sana tavsiyem acayip ucuza 2,el var uygun az kullanılmış

#suseninhayatınhayatınasahipçık

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bu linkteki siteleri araştırıp herhangi birinden alabilirsin.

braayn

braayn

Üye
ben sahibinden 2 ay kullanılımış 1500 Tl ye aldım miss gibi sahibinden temiz kovala bence geçenlerde bir ilan gördüm izmirden 1250 Tl ye satıyordu garantili 3 aylık cihaz ..

RevivaL

Üye

Merhaba;
Piyasadaki tablet ve akıllı telefonlar arasında henüz şarjı en uzun giden cihaz Lumia 1520 dir. Test ettiğim cihazlar; Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 3, Htc One, Sony Ericsson Xperia Z ve Nokia Lumia 1520 dir. Test oyun, müzik, vidyo oynatımı, internet gezintisi ve Skype uzerinden goruntulu goruşme olarak her cihazda pil tasarrufu devrede iken yapılmış olup sonucunda diğer cihazlara oranla Nokia Lumia 1520 oyunda 1,4 saat, müzikte 8 saat, vidyo oynatımda 2,3 saat, internet gezintisinde 1,7 saat ve Skype üzerinden goruntulu goruşmede 3,1 saat diğer cihazlara göre uzun dayanmıştır. Tercih ve karar söz konusu ise Nokia Lumia 1520 tavsiye edebileceğim bir cihazdır.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Merhaba;
Piyasadaki tablet ve akıllı telefonlar arasında henüz şarjı en uzun giden cihaz Lumia 1520 dir. Test ettiğim cihazlar; Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 3, Htc One, Sony Ericsson Xperia Z ve Nokia Lumia 1520 dir. Test oyun, müzik, vidyo oynatımı, internet gezintisi ve Skype uzerinden goruntulu goruşme olarak her cihazda pil tasarrufu devrede iken yapılmış olup sonucunda diğer cihazlara oranla Nokia Lumia 1520 oyunda 1,4 saat, müzikte 8 saat, vidyo oynatımda 2,3 saat, internet gezintisinde 1,7 saat ve Skype üzerinden goruntulu goruşmede 3,1 saat diğer cihazlara göre uzun dayanmıştır. Tercih ve karar söz konusu ise Nokia Lumia 1520 tavsiye edebileceğim bir cihazdır.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Açıklama için teşekkürler. 930'u bekleyip, yapılan testler ve kullanıcı yorumları dahilinde kararımı vericem :anlas:

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bu telefon batarya dayanım süresiyle aslında tam bana göre ama, telefonu 30 defa elime alıp incelememe rağmen almak için tereddüt ediyorum. Ellerim normal bi insan eline göre büyük olmasına rağmen nedense telefonun elimde çok garip durduğunu ve sanki elimde marketlerde kullanılan o kocaman hesap makinelerinden biri varmış gibi geliyo :bilmm :bilmem:

En iyisi 930'u bekleyip, batarya test sonuçlarını görmek :oke:
930dan hiç umudum yok batarya ömründen umudu kes bence :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
930dan hiç umudum yok batarya ömründen umudu kes bence :)
Valla yeni yonga seti ve yen nesil işlemcisiyle 925'ten daha iyi batarya tüketimi olacağı söyleniyo. Tabiki 1520 kadar olamaz ama en azından benim 925'ten iyi olacak olması bile bu cihazı tercih listeme almam için geçerli bi sebep :good:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar cp-623 kılıf alabileceğim bir yer önerir misiniz ?

Üst Alt