Anket Lumia aldığınız için mutlu musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia aldığınız için mutlu musunuz?

• Evet, çok memnum. Aradığımı wp platformunda buldum.

Kullanılan: 52 75.4%
  • Hayır, hiç memnun değilim. Aldığım günden beri dert eksik olmadı.

Kullanılan: 17 24.6%

• Kullanılan toplam oy
    69

eren.san

Üye
512 mb ramlı Lumia 620 kullanıyorum. Telefonumun kaldırdığı tüm oyunları oynuyorum. Kasma yaşamadım daha. 1gb ram isteyen oyunları biraz çetrefilli yollarla 512 mb telefonlara kurabiliyoruz. Bölümde konusu mevcut.

Bolgeyle dili abd yap critical strike yukle gorursun kasmayı

Microsoft Mobile Lumia 520 ile gönderildi.

eren.san

Üye
Mağazada online oyun yok bile fps oyunda yok duzgun tps de yok

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bolgeyle dili abd yap critical strike yukle gorursun kasmayı

Yarın ilk işim o dediğiniz uygulama veya oyun hangisi ise yükleyip buradan sonucunu size yazacağım.

a.emre

Üye
farketmez 60 dakikalık oyun ile 40 saat gitmesi imkansız,ayrıca benim kullandığım cihaz ile menuniyetimle ne alakası var ? bu iPhone dada geçerli,ben burada ergenlerin yaptığı gibi bi sisteme fanlık yapmam,Lumia 1520 ve Note 3 hariç hiç bir cihazda 40 saat şarj dayanmaz
Sizin cihazınızla şöyle alakası var. Profilinizde yazan doğruysa aynı model telefon kullanıyoruz ve benim yaşayarak görüp tecrübe ettiğim şeye olmaz diyorsunuz. Demek ki kendi telefonunuzdan memnun değilsiniz ki aynı model başka bir telefonun şarjının uzun gitmesi inandırıcı gelmiyor. Burada yüzünü,tipini,karakterini,dini-siyasi herhangi bir konudaki inancını bilmediğim tek ortak noktam Windows Phone olan insanlara; anladığım kadarıyla sizin düşüncenize göre yanlış bir bilgi vermem ne kadar mantıklı ve/veya sallama bir istatistikle yorum yapmaktan ne çıkarım olabilir? Şöyle de bir örnek vereyim; yaklaşık 1 ay önce hocam babasının 97 model 1.8T Passat'ını 2001 model alınabilecek bir paraya,24000 liraya sattı. Arabanın motor gücü dynoda 150 hp çıktı ki bu araçların fabrika çıkışı gücü de bu zaten. Ve arabanın turbosu,kliması,döşemeleri vs. ilk günki kondisyonundaydı. Yani tamamen kullanıma bağlı şeyler bunlar. Bu arada belirteyim arabaların gücü zamanla ve tabii ki kullanıma bağlı olarak %20 lere varan oranlarda düşebilir. Sonuç olarak kullanımınıza bağlı olarak telefonunuzun bataryası eski performansını göstermiyor ve siz de buna bağlı olarak başka sonuçlara inanamıyorsunuz. Sizden ricam ise bugüne kadar açıktan olmasa da ikinci kez yalan söylediğimi ima eden biri olarak benimle muhatap olmamanız.İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sizin cihazınızla şöyle alakası var. Profilinizde yazan doğruysa aynı model telefon kullanıyoruz ve benim yaşayarak görüp tecrübe ettiğim şeye olmaz diyorsunuz. Demek ki kendi telefonunuzdan memnun değilsiniz ki aynı model başka bir telefonun şarjının uzun gitmesi inandırıcı gelmiyor. Burada yüzünü,tipini,karakterini,dini-siyasi herhangi bir konudaki inancını bilmediğim tek ortak noktam Windows Phone olan insanlara; anladığım kadarıyla sizin düşüncenize göre yanlış bir bilgi vermem ne kadar mantıklı ve/veya sallama bir istatistikle yorum yapmaktan ne çıkarım olabilir? Şöyle de bir örnek vereyim; yaklaşık 1 ay önce hocam babasının 97 model 1.8T Passat'ını 2001 model alınabilecek bir paraya,24000 liraya sattı. Arabanın motor gücü dynoda 150 hp çıktı ki bu araçların fabrika çıkışı gücü de bu zaten. Ve arabanın turbosu,kliması,döşemeleri vs. ilk günki kondisyonundaydı. Yani tamamen kullanıma bağlı şeyler bunlar. Bu arada belirteyim arabaların gücü zamanla ve tabii ki kullanıma bağlı olarak %20 lere varan oranlarda düşebilir. Sonuç olarak kullanımınıza bağlı olarak telefonunuzun bataryası eski performansını göstermiyor ve siz de buna bağlı olarak başka sonuçlara inanamıyorsunuz. Sizden ricam ise bugüne kadar açıktan olmasa da ikinci kez yalan söylediğimi ima eden biri olarak benimle muhatap olmamanız.İyi forumlar..
yine memnuniyetle bi alaka kuramadım söylediklerinden,bende de 920 var bende cihazı test ettimki yazıyorum burada,ben telefonu masaya bıraktım hiçbir işlem yapmadım ve 38 saat sonra şarj bitti ve cihaz kapandı,aktif kullanımda ise en fazla 8 saat gidiyor o da ekran parlaklığı düşükte,o sebeple söyledikleriniz imkansız diyorum,iyi forumlar

PureFood

PureFood

Üye
yine memnuniyetle bi alaka kuramadım söylediklerinden,bende de 920 var bende cihazı test ettimki yazıyorum burada,ben telefonu masaya bıraktım hiçbir işlem yapmadım ve 38 saat sonra şarj bitti ve cihaz kapandı,aktif kullanımda ise en fazla 8 saat gidiyor o da ekran parlaklığı düşükte,o sebeple söyledikleriniz imkansız diyorum,iyi forumlar
Aktif kullanım ama neye göre aktif yazarsan ben de kıyaslama yapayım senin cihazla.
Ben her gün 45 dk civarı oyun oynarım, wifi bulduğum an kaçırmam bağlanırım, internet paketim yok. Ekran parlaklığım dışarıda olduğum her an yüksek. Akşam eve geldiğim anda düşük yaparım. Arka planda 7-8 tane izin verilen uygulama var. Hava durumu vs.. Kamerayı sık kullanırım her gün açarım, Whatsapp kullanımım yoğun. Sms paketim de yok, günde ortalama yarım saat telefonla görüşme yaparım. Sabah 100 olup evden çıksam, akşam 5-6 gibi eve gelsem ortalama yine bana artan şarj kalıyor. Ben de eve geldiğimde oyalanmak için şarjı öyle harcıyorum oyun falan açıp. Kasım 2012'den bu yana şarj sıkıntım olmadı. Müzik dinlemiyorum bu telefonda onu da belirteyim unutmadan. Pil tasarrufu da sürekli kapalı.

Sözün özü burada 920 kullanan yığınla arkadaş var senin kadar şikayetçi olan yok. Olabilir, olmaz demiyorum ama yukarıdaki arkadaşa da çamur atman, bence o da yanlış.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve a.emre

a.emre

Üye
Size son yorumum, telefonu kullanmadığım zaman wp8 yüklü iken şarj sürem:

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Buradaki kullanımlar telefonu kullanan kişinin yani benim kullanım yoğunluklarımı belirtiyor.Onu da şöyle açayım; normal kullanım dediğim wi-fi gece dahil açık,arka planda(prognoza,whatsapp,pil tasarrufu,status tiles,flashlight-x),toplamda 45-60 dakika oyun(asphalt8-subway surfers-my talking tom),5 adet mail(2 outlook,1'er hotmail,gmail ve yahoo) saatlik senkronizasyon,günde yarım saat instagram beta.Yoğun kullanımda ise ertesi gün yine yoğun kullanım olacaksa(navigasyon gibi) o gün şarjı bitirmek için mail senkronizasyonu anlık,oyun 90-100 dakika,arka plan aynı,instagram beta belki 1 saat.Bu da sınav dönemim olan şu günlerdeki genel kullanımım.Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

edit:unutmuşum yoğun kullanımda wi-fi yerine ihtiyaca göre 2g/3g

Telefonunuzun modeli ne ?

a.emre

Üye
Telefonunuzun modeli ne ?
920Bunlarda bu şarj denemesi esnasında aşama aşama aldığım ekran görüntüleri:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben mutluyum ya sen

#suseninhayatınhayatınasahipçık

yasinturan

Üye
Eksikliklerden ibaret androidin yaptığının yarısını anca yapıyor uygulama yok arkadaşlarımda görüyorum bizde yok onlar bir oyundan bıkıyor bize sonra geliyor o zamanda oynamanın tadı kalmıyor. Sistem güzel ama eksik çok fazla.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben max telefonda 3 günü geçirdim biraz ne kadar kullandım sabah öğle akşam forumlara takılamalar her açtığımda max 1 min 30 dk takılırdım bu söylediğim 8.1 den önce idi şuan 1,5 gün falan görür ancak eski sistemde yoğun kullanımda evde devamlı wifide 2 gün gidiyor du

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: a.emre

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben max telefonda 3 günü geçirdim biraz ne kadar kullandım sabah öğle akşam forumlara takılamalar her açtığımda max 1 min 30 dk takılırdım bu söylediğim 8.1 den önce idi şuan 1,5 gün falan görür ancak eski sistemde yoğun kullanımda evde devamlı wifide 2 gün gidiyor du

bu söylediklerinize ek olarak mesela whats app,messenger,sürekli 3g açık ve ayrıca web tarayıca da uzun süreli gezinme ve müzik dinleme de varmı ? yukarıdada yazdım bu süreler imkansız

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu söylediklerinize ek olarak mesela whats app,messenger,sürekli 3g açık ve ayrıca web tarayıca da uzun süreli gezinme ve müzik dinleme de varmı ? yukarıdada yazdım bu süreler imkansız

benim kullandıklarımı yazdım sadece onlara ek belki akşam face ya falan bakardım, ancak dediğim gibi şuan bu kadar gitmiyor buda benimle be 8.1 ile alakalı son 1 aydır doğru düzgün tam şarj yapamadım bile neyse düzelticim ben bunu

alierennet

Üye
Wp8 cansa Android patlıcandır. Android kullanıp güncelleme açlığı çekenler lumiaya terfi edin. Microsoft canı sıkıldıkça sizi güncelleyip tıka basa doyurur merak etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bnm telefonda aradığım en buyuk ozellıkler şunlar c7 den 920 ye geçtim akıllı tel kullanmadım yani oncesinde . hızlı foto çkme ozllığı en yawaş çeken sistem bızımkı ıphonları kullanan varsa ne dememk istediğimi anlamıstır ve facebook oyunlaarı ve onlıne oynanan bikaç oyun ve jelatin kullanmadım içindir heralde ekran kayganlık seviyesi çok az hanni şole solıyım gıcırdarya gıtmez eliniz fiffa felan oynarken sorun yaşıorum bide ıphone guncellemerin erken gelmesi dayımın ağzına yapıştım : )

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Tavsiye: Windows Phone'da üzülmek istemiyorsanız hiç bir güncellemeyi uygulamayı beklemiyeceksiniz. :D :d: :ehe

• Beğen
Tepkiler: yasinturan

dark_13

Üye
memnunum evet ama lumia 1520 almak istiyorum su ankı telefonum lumia 1020

Üst Alt