Sahibinden derken? Aplikasyon ise var zaten mağazada
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bende istiyorum ama iPhone'dan da vazgeçemiyorum. 1-2 seneye WP'a geçerim.al ya al en kısa zamanda windows phone ailesine bekleriz candır lumia![]()
Sen McLaren gelse de alsam diye kullanırken ben.Ben tek smiley ile özetleyeyim:Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu![]()

McLaren gerçekten bu yıl gelir mi abi ?Sen McLaren gelse de alsam diye kullanırken ben.
![]()
sen telefonu masaya bırak öyle dursun hiç kullanma 40 saat belki gider,yoğun kullanımda 24 saat gitmesi imkansızKesinlikle en ufak pişmanlığım olmadı(4 saatte bataryanın sıfırlandığını gördüğümde bile,şuan normal kullanımda 40 yoğun kullanımda 24 saati çıkarıyor),inşallah bundan sonra da olmaz.Tam olarak bana göre yapılmış diyebilirim.
iOS dan WP ye kesinlikle geçmemeni tavsiye ederimBende istiyorum ama iPhone'dan da vazgeçemiyorum. 1-2 seneye WP'a geçerim.

Benim düşüncem de telefon eskiyince değiştirmek. Önerin için teşekkür ederim.sen telefonu masaya bırak öyle dursun hiç kullanma 40 saat belki gider,yoğun kullanımda 24 saat gitmesi imkansız
iOS dan WP ye kesinlikle geçmemeni tavsiye ederim![]()
rica ederim,eskiyince yeni iPhone al paranı boşa harcamaBenim düşüncem de telefon eskiyince değiştirmek. Önerin için teşekkür ederim.
Kasım Aralık döneminde bekliyoruzMcLaren gerçekten bu yıl gelir mi abi ?