Anket Lumia aldığınız için mutlu musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia aldığınız için mutlu musunuz?

• Evet, çok memnum. Aradığımı wp platformunda buldum.

Kullanılan: 52 75.4%
  • Hayır, hiç memnun değilim. Aldığım günden beri dert eksik olmadı.

Kullanılan: 17 24.6%

• Kullanılan toplam oy
    69
Serhan

Serhan

Üye
note 3 ve 925 kullanıyorum , inanki 925 daha iyi

Rainesto

Rainesto

Üye
620nin üvey evlat muamele dışında memnunum

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Wp candır gerisi heyecan

PureFood

PureFood

Üye
Harbiden WP mobil cihaz dünyasına başka soluk getirdi. 28 Kasım 2012'de aldım, iyi ki de almışım :) Windows Phone ve 920 ile sorunsuzca devam :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Sahibinden derken? Aplikasyon ise var zaten mağazada

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Evet mağazada olan uygulama sadece internet kısayolu.Anroid ve ios taki gibi uygulamadan bahsediyorum :)

jasonwie

jasonwie

Üye
Ben 520 kullanıyorum, ram sıkıntı yaratıyor fakat GTA SAN ANDREAS bile oynuyorum MODERN COMBAT 4 kasmıyor bile :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Almadan önce araştırdım. Stabilezisi , sürekli gelişime ve yeniliklere açık olması sebebiyle aldım. Tek sıkıntım ve pişmanlık duyduğum nokta üvey evlat 620 yerine 820 almamak oldu. Keşke 820 alsaydım diye çok hayıflandığım oldu.

ykd96

ykd96

Üye
Htc 8s im var gayet memnunum :) ihtiyaçlarımı karşılıyor bi sonraki telefonum lumianın üst seviye bi telefonu olacak :) inş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

a.emre

Üye
Kesinlikle en ufak pişmanlığım olmadı(4 saatte bataryanın sıfırlandığını gördüğümde bile,şuan normal kullanımda 40 yoğun kullanımda 24 saati çıkarıyor),inşallah bundan sonra da olmaz.Tam olarak bana göre yapılmış diyebilirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Pişmanım androiddd

ArMaGeDdOn_87

Üye
Kesinlikle en ufak pişmanlığım olmadı(4 saatte bataryanın sıfırlandığını gördüğümde bile,şuan normal kullanımda 40 yoğun kullanımda 24 saati çıkarıyor),inşallah bundan sonra da olmaz.Tam olarak bana göre yapılmış diyebilirim.
sen telefonu masaya bırak öyle dursun hiç kullanma 40 saat belki gider,yoğun kullanımda 24 saat gitmesi imkansız
Bende istiyorum ama iPhone'dan da vazgeçemiyorum. 1-2 seneye WP'a geçerim.
iOS dan WP ye kesinlikle geçmemeni tavsiye ederim :)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
ali kemal abı android ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Memnunum .

fk555897

fk555897

Üye
sen telefonu masaya bırak öyle dursun hiç kullanma 40 saat belki gider,yoğun kullanımda 24 saat gitmesi imkansız
iOS dan WP ye kesinlikle geçmemeni tavsiye ederim :)
Benim düşüncem de telefon eskiyince değiştirmek. Önerin için teşekkür ederim.

br1903

br1903

Üye
hertürlü lumıa hertürlü windows phone 920 var bı ara andorıde mı gecsem dedım kendı kendıme senın telefon bın kat ııy dedım degıstırmedım ıyıkde degıstrmemısım wındows phone varekene androıd le ıos hıkaya :gun1:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt