papakudioflu
Emekli Yönetici
ali kemal abı android ?

ali kemal abı android ?

iki ay falan yoktum abı takip edemedim forumu
Buradaki kullanımlar telefonu kullanan kişinin yani benim kullanım yoğunluklarımı belirtiyor.Onu da şöyle açayım; normal kullanım dediğim wi-fi gece dahil açık,arka planda(prognoza,whatsapp,pil tasarrufu,status tiles,flashlight-x),toplamda 45-60 dakika oyun(asphalt8-subway surfers-my talking tom),5 adet mail(2 outlook,1'er hotmail,gmail ve yahoo) saatlik senkronizasyon,günde yarım saat instagram beta.Yoğun kullanımda ise ertesi gün yine yoğun kullanım olacaksa(navigasyon gibi) o gün şarjı bitirmek için mail senkronizasyonu anlık,oyun 90-100 dakika,arka plan aynı,instagram beta belki 1 saat.Bu da sınav dönemim olan şu günlerdeki genel kullanımım.Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.sen telefonu masaya bırak öyle dursun hiç kullanma 40 saat belki gider,yoğun kullanımda 24 saat gitmesi imkansız
iOS dan WP ye kesinlikle geçmemeni tavsiye ederim![]()
Araştırma yapmadan, kullanıcı isteklerinizi belirlemeden bilinçsizce telefon alıp şikayette bulunmak tam abesle iştigal oluyor.Ben deilim mağzada hiçbi .. Yok
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kardes nabtın sen bu telefona benım en uzun 13 saat gıdıyo sureklı kullanımımda normalda ıse 14 15 saat senın kı 41 saat ?Buradaki kullanımlar telefonu kullanan kişinin yani benim kullanım yoğunluklarımı belirtiyor.Onu da şöyle açayım; normal kullanım dediğim wi-fi gece dahil açık,arka planda(prognoza,whatsapp,pil tasarrufu,status tiles,flashlight-x),toplamda 45-60 dakika oyun(asphalt8-subway surfers-my talking tom),5 adet mail(2 outlook,1'er hotmail,gmail ve yahoo) saatlik senkronizasyon,günde yarım saat instagram beta.Yoğun kullanımda ise ertesi gün yine yoğun kullanım olacaksa(navigasyon gibi) o gün şarjı bitirmek için mail senkronizasyonu anlık,oyun 90-100 dakika,arka plan aynı,instagram beta belki 1 saat.Bu da sınav dönemim olan şu günlerdeki genel kullanımım.Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
edit:unutmuşum yoğun kullanımda wi-fi yerine ihtiyaca göre 2g/3g
Batarya kalibrasyonu yaptıktan sonra doğru şarj etmeye özen gösterdim(tam dolmadan çıkarmama,uyarı vermeden şarja takmama gibi), kalibrasyon kesinlikle çok işe yarıyor.kardes nabtın sen bu telefona benım en uzun 13 saat gıdıyo sureklı kullanımımda normalda ıse 14 15 saat senın kı 41 saat ?
Araştırma yapmadan, kullanıcı isteklerinizi belirlemeden bilinçsizce telefon alıp şikayette bulunmak tam abesle iştigal oluyor.
Ayrıca alt segmentte o fiyata androıd alsaydın telefon kasıyor, yeni sürüm bize gelecek mi diye konu açıp dururdun.
Ayrıca mağazada arayıpta bulamadığınız uygulamalar nelerdir?!
Facebook entegre sisteme, twitter uygulaması gayet yeterli, internet Explorer ile browser sıkıntısı yok (Alternatif browserlar var) , whatsapp ağır aksakta olsa çalışıyor.
Afedersin ama elindeki telefon sadece sana hayatın anlamını söyleyemez. Keyfinize bakın bence.
Şu kalibrasyon saçmalığına nedense hiç inanmıyorumBatarya kalibrasyonu yaptıktan sonra doğru şarj etmeye özen gösterdim(tam dolmadan çıkarmama,uyarı vermeden şarja takmama gibi), kalibrasyon kesinlikle çok işe yarıyor.

1gb ram her oyunda istio her oyun kasıo
Microsoft Mobile Lumia 520 ile gönderildi.
normal kullanımda 40 saat gidiyo yazmışsın ve yukarıdada 45-60 dakika oyun oynuyorum diye normal kullanım periyodunu açıklamışsın, bu şekilde şarjın 40 saat gitmesi imkansız,aktif kullanım için de sen asphalt 8 i 100 dakika oyna şarj %20 den aşağı kesin düşecektir,bu şekilde de iddaa ettiğin aktif kullanım süresi imkansız oluyoBuradaki kullanımlar telefonu kullanan kişinin yani benim kullanım yoğunluklarımı belirtiyor.Onu da şöyle açayım; normal kullanım dediğim wi-fi gece dahil açık,arka planda(prognoza,whatsapp,pil tasarrufu,status tiles,flashlight-x),toplamda 45-60 dakika oyun(asphalt8-subway surfers-my talking tom),5 adet mail(2 outlook,1'er hotmail,gmail ve yahoo) saatlik senkronizasyon,günde yarım saat instagram beta.Yoğun kullanımda ise ertesi gün yine yoğun kullanım olacaksa(navigasyon gibi) o gün şarjı bitirmek için mail senkronizasyonu anlık,oyun 90-100 dakika,arka plan aynı,instagram beta belki 1 saat.Bu da sınav dönemim olan şu günlerdeki genel kullanımım.Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
edit:unutmuşum yoğun kullanımda wi-fi yerine ihtiyaca göre 2g/3g
İki telefon kullandığımdan bir iPhone bir de Windows Phone'lu bir telefon almayı düşünüyorum. Biri küçük boyutlu olacak diğeri dev ekranlı olacak.rica ederim,eskiyince yeni iPhone al paranı boşa harcama
Dikkat ettiyseniz oyun süresini yazarken 3 oyun ismi belirttim, biraz daha dikkatli bakın.Orada Asphalt 8'i 100 dakika oynuyorum diye birşey yazmıyor.Belirttiğim 3 oyun günlük girişlerde belirli bonuslar verdiği için günlük giriyorum ve herhangi birinin en az 15 dakika sürdüğünü düşünürsek 45-60 dakika ortalama olarak mantıklı bir açıklama.Ayrıca benim şarjımın fazla gitmesi benim herhangi birine karşı üstünlüğümü göstermez,yani övünülecek bir durum değil ve dini inancımın en büyük gereği dürüstlüktür.Bana göre yalan söyleyen biri herşeyi yapabilir.Siz veya başka birinin kullanımı,şarj-deşarj işlemlerini doğru yapıp yapamaması benim telefonumun şarj süresini etkilemiyor.Size tavsiyem telefonu daha tutarlı bir şekilde kullanın veya maddi durumunuz elveriyorsa başka bir telefon alın.Çünkü anladığım kadarıyla telefonunuzdan memnun değilsiniz ki bu da inanın sizin ihtiyaçlarınız ve ihtiyaçlarınızla örtüşen doğru telefon seçimi yapıp yapmamanızla alakalı.Umarım bir dahaki seçiminiz sizi mutlu eder.normal kullanımda 40 saat gidiyo yazmışsın ve yukarıdada 45-60 dakika oyun oynuyorum diye normal kullanım periyodunu açıklamışsın, bu şekilde şarjın 40 saat gitmesi imkansız,aktif kullanım için de sen asphalt 8 i 100 dakika oyna şarj %20 den aşağı kesin düşecektir,bu şekilde de iddaa ettiğin aktif kullanım süresi imkansız oluyo
Doğru bir şekilde yapabileceğinizi düşünüyorsanız deneyin derim, çünkü denemeden(tabii ki doğru bir şekilde) yapılan yorumlar anlamsız. Doğruluğunu veya yanlışlığını görmediğiniz birşey hakkında yorum yapmak bence mantıklı değil. Bu yüzden foruma hergün girmeme rağmen herşeye yorum yapmıyorum. Bilmediğim birşeyle alakalı yorum yaparak başkalarını yanlış yönlendirme ihtimali beni durdurmaya yetiyor ki inanın günlük hayatınızda görebileceğiniz belki de en çok konuşan insan olabilirim.Ayrıca yukarıda başka bir yorumumda da belirttiğim üzere şarjımın 4 saatte bitip telefonumun kapandığı da oldu.Ancak kalibrasyon ve doğru şarj etmeye başladıktan sonra 20 saatin altında şarjım bitmedi.Şu kalibrasyon saçmalığına nedense hiç inanmıyorum
Dikkat ettiyseniz oyun süresini yazarken 3 oyun ismi belirttim, biraz daha dikkatli bakın.Orada Asphalt 8'i 100 dakika oynuyorum diye birşey yazmıyor.Belirttiğim 3 oyun günlük girişlerde belirli bonuslar verdiği için günlük giriyorum ve herhangi birinin en az 15 dakika sürdüğünü düşünürsek 45-60 dakika ortalama olarak mantıklı bir açıklama.Ayrıca benim şarjımın fazla gitmesi benim herhangi birine karşı üstünlüğümü göstermez,yani övünülecek bir durum değil ve dini inancımın en büyük gereği dürüstlüktür.Bana göre yalan söyleyen biri herşeyi yapabilir.Siz veya başka birinin kullanımı,şarj-deşarj işlemlerini doğru yapıp yapamaması benim telefonumun şarj süresini etkilemiyor.Size tavsiyem telefonu daha tutarlı bir şekilde kullanın veya maddi durumunuz elveriyorsa başka bir telefon alın.Çünkü anladığım kadarıyla telefonunuzdan memnun değilsiniz ki bu da inanın sizin ihtiyaçlarınız ve ihtiyaçlarınızla örtüşen doğru telefon seçimi yapıp yapmamanızla alakalı.Umarım bir dahaki seçiminiz sizi mutlu eder.