Tavsiye anroid pil kalibrasyonu ?

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
anroid pil kalibrasyonu ?
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi android de pil kalibrasyonu nasıl yapılıyor. lütfen detaylıca anlatın.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Yardim eden yok mu forumda o kadar kisi var. Konuyu yanlis yere mi actim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Pil tamamen bitirilir, mümkünse kapalı şekilde 12-16 saat arasında prizden şarj yapılır.

Sonraki şarjlarda ise %10-15 seviyelerinde prizden şarja takılır ve %100 olduktan 10-15 dakika sonra şarjdan çekilir. Şarj esnasında cihaza yükenilmez, cihaz şarj esnasında kullanılmamalıdır

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Dogru mu kardesim bu . sen boyle mi yapiyorsun. İse yariyomu yani

MaxipmaN

Üye
Telefon sarjı keser dolunca c601 bile kesiyosa

sacid589

sacid589

Üye
Yav kalibrasyon falan hikaye doldur bosalt bitir falan hikaye hepsi :bangin:

lazye

lazye

Üye
hayır kesinlikle bi artış gözlemleniyor ...

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
hayır kesinlikle bi artış gözlemleniyor ...
kardesim nasil yapildigini anlatir misin internette biraz arastirdim ama saglikli bisey bulamadim. bi kere yapmistim unuttum simdi. ama kesinlikle ise yariyor

Okan-1

Okan-1

Üye
Arkadaslar kalibrasyon isi bataryayi tam kapasite kullanmanizi saglar. Mesela daha bir hafta once yaptim. sarz %1 kaldi ve o sekilde 3 saat daha gitti sebebi yuzdeyi dogru gostermemesi. Sarzini fulle rootlu telefonuna root explorer yukle system icinden batterys.bin olmasi lazim yerini unuttum onu sil. Sonrasinda normal sekilde kullanmaya basla.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar kalibrasyon isi bataryayi tam kapasite kullanmanizi saglar. Mesela daha bir hafta once yaptim. sarz %1 kaldi ve o sekilde 3 saat daha gitti sebebi yuzdeyi dogru gostermemesi. Sarzini fulle rootlu telefonuna root explorer yukle system icinden batterys.bin olmasi lazim yerini unuttum onu sil. Sonrasinda normal sekilde kullanmaya basla.
eyv. kardesim tel rootlu dedigin mantikli bi kac yerdede senin dedigin gibi oneriler vardi

Okan-1

Okan-1

Üye
İki uc ayda bir yaparim ben kardesim sorun yok :)

sacid589

sacid589

Üye
Benim telefonum rootsuz madem işe yarıyor bi anlatında yapalım işe yarayacakmı
Okan-1 arkadaşımın dediği sanki banada olmuştu :hmmm

Okan-1

Okan-1

Üye
Root yapman gerek kardesim yoksa o dosyaya erisemezsin

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
az önce benim şarz %1 e indi. 5-10 dk sonra bi baktım %4 e çıkmış. bu kalibrasyonla ilgili deilmi ?

Okan-1

Okan-1

Üye
Muhtemelen oyle kardesim google da arastirabilirsiniz kalibrasyonun nasil yapildigini

Okan-1

Okan-1

Üye
Bak samsunglarda o da var dogru

Üst Alt