Windows Phone Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows Phone işletim sistemi için büyük ram gerekmiyor. En alt modeller bile rahat.

Dumanla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bedava verseler alırım :D:D:D ben hala 630 değilde 520 aldığım için üzülüyorum :(:(:(:(:( turkcellde kontratlı farkı 2₺

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
1020 .

suyunsesi

suyunsesi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve Silinen Üye 2313801
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Krnl386 ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
:sirit:

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Oyun derken? Ne var ki? Modern combat 4 olsun,gta olsun,fifa 14 olsun lumia 525 de bile kasmadan oynayabildiğimiz oyun. Ha depolama dersin anlarım grafik dersin pek katılmıyorum santimetre kare başına düşen piksel sayısı bence 250 ppi değerinin üstünde olsa bile yeterli bence.

1320 pişmanlıktır. O fiyata telefon al tuş ışığı yok dijital pusula yok. Oyun mu? 820,925,1020,1520 aslında 920 de var ama kablosuz şarj istemiyorsan 925 zaten.

920 kullanan biri olarak söylüyorum oyun oynarken memnun değilim performansı çok geri her oyunu açıyor ama performans yok. Bayağı kasıyor. Ama oyunlar dışında telefonumdan memnunum zaten çok oyun oynamam.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
920 kullanan biri olarak söylüyorum oyun oynarken memnun değilim performansı çok geri her oyunu açıyor ama performans yok. Bayağı kasıyor. Ama oyunlar dışında telefonumdan memnunum zaten çok oyun oynamam.

hangi oyunlar?

Emre

Üye
bu lumia dışarıdan uygulama yüklenmiyor ve yeni uygulamalar 1 sene sonra geliyor 3 sene sonra destek kesildi mi verdiğin 1-2 milyar para boşuna gider maşallah canavar gibi Huawei android

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bu lumia dışarıdan uygulama yüklenmiyor ve yeni uygulamalar 1 sene sonra geliyor 3 sene sonra destek kesildi mi verdiğin 1-2 milyar para boşuna gider maşallah canavar gibi Huawei android
Dişaridan Yükleniyor

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Al kullan o zaman

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye