Biraz öyle oldu abi şuan telefonsuzumSakat bırakmışsın![]()

O aşıyor biraz kardeşimiPhone 5S Niye Almıyorsun??

O kadar yapamıycam4s'den 5'e bu gidişle 5s alırsın![]()

O eskidi abi ya büyüklüğü hoş ama kamerası da bu sezona uymaz ben kararımdan memnunumİphone 5 yerine note2 ikinci el al bence
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

İnşallah alırsın, inşallah bende alıcam![]()

Aga babamda şuanda 4S var yeni aldı ondan iPhone kullanınca cazibesine kapıldımKendine yeni aldığından ancak temmuzda olur benimki
Şuanda elimde hiç telefon yok
![]()
İkisi de aynı mı?İkisininde kamerası 8mp ?
İkisi de aynı mı?
Zıt değil yani yazdığını bir oku. Adamlar her telefona aynı 8mp lik kamerayı mı koyar?Sen niye her seferinde benim soylediğime zıt bir şey soyluyorsun ki ? Aynı değil ee ne değişti ?
Ama samsung lensiyle iPhone lensi bir değilİkisininde kamerası 8mp ?

KatılıyorumZıt değil yani yazdığını bir oku. Adamlar her telefona aynı 8mp lik kamerayı mı koyar?

Ama samsung lensiyle iPhone lensi bir değil
Katılıyorum![]()
Ona bakılırsa şuanda iPhone 5S'de ve Note 2'de 8MP kamera var bunlar eşdeğer mi? Başkasını alıcaksınız derken kamerası iyi olsa ve androidi sevsem note 2 alabilirdim ama iOS'a bayılıyorumÇok fark edeceğini sanmam. Niye en dibine kadar dikkat ediyorsunuz ki zaten başkasını alıcaksınız.
Ona bakılırsa şuanda iPhone 5S'de ve Note 2'de 8MP kamera var bunlar eşdeğer mi? Başkasını alıcaksınız derken kamerası iyi olsa ve androidi sevsem note 2 alabilirdim ama iOS'a bayılıyorum
E tamam uzatmaya gerek yok?
Teşekkürde alıyorum telefon garanti oluyo ehehehe