:spr :tebessüm:
Baranbaris Üye Konu Sahibi Güncel ay başı alıcam iPhone 5 beyaz 16GB maximum 1250 TL olan garantili ve kutulu cihaz aranır!
Mustafa-26 Üye 0MG90' Alıntı: Bi ben telefon alamadım Genişletmek için tıkla ... Sende alırsın merak etme bütçen varmı telefon için ?
0MG90' Alıntı: Bi ben telefon alamadım Genişletmek için tıkla ... Sende alırsın merak etme bütçen varmı telefon için ?
0MG90 Üye Kırşehirli4040' Alıntı: Sende alırsın merak etme bütçen varmı telefon için ? Genişletmek için tıkla ... Varda almıyorlar
Kırşehirli4040' Alıntı: Sende alırsın merak etme bütçen varmı telefon için ? Genişletmek için tıkla ... Varda almıyorlar
Mustafa-26 Üye 0MG90' Alıntı: Varda almıyorlar Genişletmek için tıkla ... Niyeki kardeşim karne felanmı kötü anlamadım
0MG90' Alıntı: Varda almıyorlar Genişletmek için tıkla ... Niyeki kardeşim karne felanmı kötü anlamadım
0MG90 Üye Kırşehirli4040' Alıntı: Niyeki kardeşim karne felanmı kötü anlamadım Genişletmek için tıkla ... Yoo iyi, onur belgesi de istedim hocamdan ama almıyorlar
Kırşehirli4040' Alıntı: Niyeki kardeşim karne felanmı kötü anlamadım Genişletmek için tıkla ... Yoo iyi, onur belgesi de istedim hocamdan ama almıyorlar
Mustafa-26 Üye 0MG90' Alıntı: Yoo iyi, onur belgesi de istedim hocamdan ama almıyorlar Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı seninde iyi bir telefonun olur inşallah
0MG90' Alıntı: Yoo iyi, onur belgesi de istedim hocamdan ama almıyorlar Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı seninde iyi bir telefonun olur inşallah
0MG90 Üye Kırşehirli4040' Alıntı: Hayırlısı seninde iyi bir telefonun olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Aile genelinde cimrilik var İnşallah
Kırşehirli4040' Alıntı: Hayırlısı seninde iyi bir telefonun olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Aile genelinde cimrilik var İnşallah
Mustafa-26 Üye 0MG90' Alıntı: Aile genelinde cimrilik var İnşallah Genişletmek için tıkla ... Ne almak istiyodun alırlarsa
0MG90' Alıntı: Aile genelinde cimrilik var İnşallah Genişletmek için tıkla ... Ne almak istiyodun alırlarsa
SoulsEagle Üye 0MG90' Alıntı: Aile genelinde cimrilik var İnşallah Genişletmek için tıkla ... haber vermeden alsan
Mustafa-26 Üye 0MG90' Alıntı: Z1 Compact Genişletmek için tıkla ... İnşallah alırsın kardeşim süper telefon o