Yardım telefon titrememesı

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
telefon titrememesı
normalde hatsız moda aldıgımda yada ekran titresimini açtıgımda sorun yok titreşimde fakat tuş kilidi ve mesaj sırasında titreme olmuyor arada nedenı nedır acaba cfw kullanıyorum

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Tuş kilidinde titremiyorsa mod vardır bide tercihler modu var tam yetki sağlıyor bu sorun bende de oldu mod dosyalarını silince düzeldi bence mod kaynaklı :)

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidinde titremiyorsa mod vardır bide tercihler modu var tam yetki sağlıyor bu sorun bende de oldu mod dosyalarını silince düzeldi bence mod kaynaklı :)
ban o modu eklemedım dıye hatırlıyorum bı orjınallerıyle deniyim o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer

zambirik

Üye
tercihleri kişiselleştirde titreşimle uyarı kapalıdır

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Valla bende uygun uç olsa şu telefonu açıp temizleyecem ama :D
Servise gittiğinde lcd nin üstüne adamın kepekleri dökülmüş gözüm seğiriyo gördükçe :D

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende uygun uç olsa şu telefonu açıp temizleyecem ama :D
Servise gittiğinde lcd nin üstüne adamın kepekleri dökülmüş gözüm seğiriyo gördükçe :D
adamlar düzgün iş yapmıyor be kardeşim burdan gültepe iletişime saydılar :dayak: :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
:kop: Osmanlıyı geçirecen adamı bulup :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Aynen ben de :D
Ekranı telefoncu da temizler ama güvenemem nerden biliyim parçaları söküp sahte takmayacağını teli bozmayacağını :bilmm

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ben de :D
Ekranı telefoncu da temizler ama güvenemem nerden biliyim parçaları söküp sahte takmayacağını teli bozmayacağını :bilmm
yapıyolar valla yanı çakma ekranı tak orjınalı çıkar nerden fark edıcen bana kasa orjınal dedı ama yok neresı orjınal gültepe iletişime sevgilerimle :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Ne yaptı bu gültepe bu kadar yav :D

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Symbianizer

Symbianizer

Üye
  • Beğen