ban o modu eklemedım dıye hatırlıyorum bı orjınallerıyle deniyim o zamanTuş kilidinde titremiyorsa mod vardır bide tercihler modu var tam yetki sağlıyor bu sorun bende de oldu mod dosyalarını silince düzeldi bence mod kaynaklı![]()

yok açık arada titriyo arada titremıyortercihleri kişiselleştirde titreşimle uyarı kapalıdır
Adam cfw yapmış söylediğin şeye bak mübarektercihleri kişiselleştirde titreşimle uyarı kapalıdır

bnce bnım telın kasası açıldı ya iyi oturmadı yerıne ondan olabılır ama açmak yemıyoAdam cfw yapmış söylediğin şeye bak mübarek![]()

adamlar düzgün iş yapmıyor be kardeşim burdan gültepe iletişime saydılarValla bende uygun uç olsa şu telefonu açıp temizleyecem ama
Servise gittiğinde lcd nin üstüne adamın kepekleri dökülmüş gözüm seğiriyo gördükçe![]()

artık yok yaptırmam telefonu bozuldumu kendım yapmaya calısırım olmasa yapmam adamlar birseyi yapıyo 4 şeyi bozuyo nerde eski esnaflarOsmanlıyı geçirecen adamı bulup
![]()

yapıyolar valla yanı çakma ekranı tak orjınalı çıkar nerden fark edıcen bana kasa orjınal dedı ama yok neresı orjınal gültepe iletişime sevgilerimleAynen ben de
Ekranı telefoncu da temizler ama güvenemem nerden biliyim parçaları söküp sahte takmayacağını teli bozmayacağını![]()

adam tuş kilidi tuşu bozuk diye dedı kasa degıscek tamam ama orjınal olmasa degıstırmıyıcem dedım orjınal dedı bnde tamam degıs o zaman dedım demez olaydmNe yaptı bu gültepe bu kadar yav![]()

Vay namussuz esnafadam tuş kilidi tuşu bozuk diye dedı kasa degıscek tamam ama orjınal olmasa degıstırmıyıcem dedım orjınal dedı bnde tamam degıs o zaman dedım demez olaydm![]()

tornavıda bulamadm açmak için teliVay namussuz esnaf![]()
![]()