acillll!! xperia sp soft brick?? YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
acillll!! xperia sp soft brick?? YARDIM
arkadaslar xperia sp 4.3 root atma icin bi sitede bir konu vardi (xperia sp 4.3 root) o konudaki kerneli indirib yukledim ama telefon acilmadi..soft birck mi oldu cihaz?? nasil duzelte bilirim?? lutfen bilenler bi el atsinlar bu islerden pek anlamam

gnctrkcll1

Üye
sonymobile'dan update service programını indir ve talimatları takip et. pc companion değil dikkat et update service

Invoke

Invoke

Üye
flashtooldan stock romu flashla, açılır.

Invoke

Invoke

Üye
İmzamda konusu var. Yaziyor her sey.

gnctrkcll1

Üye
xperia sp icin stock rom .ftf dosyasini nerden indire bilirim??nasil bulacagimi soylesen??
kardes dedigini yaptim,750mb dosya indiriliyo bu ne?
orjinal sistemi indirip telefona yüklüyor

gnctrkcll1

Üye
indirildi ama telefona yuklerken baglanti kesiliyor
Benim başımada gelmişti o şekikde düzeltmiştim. İstersen tekrar dene sistemi bir kere indirdiği için bir daha indirmez ordaki talimatları bire bir yap sorun çıkmaması lazım

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Benim başımada gelmişti o şekikde düzeltmiştim. İstersen tekrar dene sistemi bir kere indirdiği için bir daha indirmez ordaki talimatları bire bir yap sorun çıkmaması lazım
denedim bir kac kes ama olmadi yine baglanti kesildi ,,simdi bu telefon download modda kaldi galiba-stock romda atamiyorumm...lutfen biri yardimci olsun

orhan424

orhan424

Üye
denedim bir kac kes ama olmadi yine baglanti kesildi ,,simdi bu telefon download modda kaldi galiba-stock romda atamiyorumm...lutfen biri yardimci olsun
Ən yaxşısı ustaya apar :) ya da flashtoolla stockrom flashlamalısan.

gnctrkcll1

Üye
Kardeş eğer telefon takılı kaldıysa kapağın arkasında alt tarafta ufak bi delik var off yazar üzerinde oraya bir kalemle basılı tut 15 saniye üç kere titrer telefon o zaman kapanmış olur. Bana sorarsan bida flashtool'u dene olmazsa servise yolla halletsinler

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
axirki dilimi bilen biri cixdi) qardaw kerneli sehf yukledim telefon acilmir iwdemir ama usb ile pcde stoc rom yukleye bilirdim ,yuxaridaki dostun dediyi kimi update service ile orjinal dosya yuklendi telefonu pcye bagladim ama telefona yukleyerken baglanti qopdu yuklenmedi ve onnan sora pc telefonu gormur usble baglananda,indi ne stock rom yuklenir nedeki update service orginal dosya yuklenir.hecne elemey olmur telefon download modda qalib cixaram bilmirem moddan stock rom yukluyum
Kardeş eğer telefon takılı kaldıysa kapağın arkasında alt tarafta ufak bi delik var off yazar üzerinde oraya bir kalemle basılı tut 15 saniye üç kere titrer telefon o zaman kapanmış olur. Bana sorarsan bida flashtool'u dene olmazsa servise yolla halletsinler
telefon takili degil ama denedim eskiden titriyodu ama wimdi olmuyor,usble bagladimda download moddaki gibi yewil iwik yaniyor,galiba update servicede iw yarim kaldigi icin download modda kaldi..bunu hal etsem stock rom atarimda olmuyor

gnctrkcll1

Üye
axirki dilimi bilen biri cixdi) qardaw kerneli sehf yukledim telefon acilmir iwdemir ama usb ile pcde stoc rom yukleye bilirdim ,yuxaridaki dostun dediyi kimi update service ile orjinal dosya yuklendi telefonu pcye bagladim ama telefona yukleyerken baglanti qopdu yuklenmedi ve onnan sora pc telefonu gormur usble baglananda,indi ne stock rom yuklenir nedeki update service orginal dosya yuklenir.hecne elemey olmur telefon download modda qalib cixaram bilmirem moddan stock rom yukluyum
telefon takili degil ama denedim eskiden titriyodu ama wimdi olmuyor,usble bagladimda download moddaki gibi yewil iwik yaniyor,galiba update servicede iw yarim kaldigi icin download modda kaldi..bunu hal etsem stock rom atarimda olmuyor
Kardeş sen en iyisi servise gönder açıklamayada update service ile format atarken yarıda kaldı de hallederler

hizan

hizan

Üye
arkadaşım aradığın stock rom burda indir telefona flashtool ile flashla düzelir.

Invoke

Invoke

Üye
Kardes, yogunum bu aralar yazamiyorum.
google a yazsan bulurdun .ftf dosyasini.

Pc telefonu gorur de goruyor gibi olmaz. Sen telefonu fastbootta bagla, mavi isik yaninca baglanmistir zaten. Flashla gitsin. Acilir.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
fastbootta nasil baglanir?

Invoke

Invoke

Üye
Kardes ozur. Fastboot degil. Flashmodda baglayacaksin. İsik da yesil yanar.

Telefonu pcye baglarkeb ses kisma tusuna basili tutarak bagla.

orhan424

orhan424

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt