android de olmayan iphone ozelligi

Sponsorlu Bağlantılar

cüneyt01

Üye
    Konu Sahibi
android de olmayan iphone ozelligi
sorumu yanlis yere yada yanlis forum kurallarinda yaptisam ozut dilerim simdiden acemiligime verin.

iphone de bulunan bi ozellik ekran karariken ( kilit ekrani degil) once kararir sonra bi kac saniye sonra kilit ekranina gider ya hani hah tam ordayken bir sey okurken mesela ekran kararinca ekrana 1. dokunmada sadece ekrani aktif yapar yani isigi acar iste android telefonlarda boyle degil ekran kararinca dokununca ekrandaki birseye dokunuyor islem yapiyor uzun oldu farkindayim yani android telefona ios ozelligi olan ilk dokunmayi tepkisiz sadece ekran karatmasini onlemek icin bir uygulama vs.. bulunuyormu
orn: rehberde kisilere bakarken dusunurken tam ekran hafif karariyor ben dokunuyorum kilit ekrani devreye girmesin diye o dokunmamda birini ariyor yanlislikla vs..umarim anlatabilmisimdir.
konusunda pir olmus dostlarin yardimi bekliyorum

szqn55

szqn55

Üye
dokunma sende kaydır yukarıya eline saga sola

cüneyt01

Üye
    Konu Sahibi
ama bazen kitap okuyorum yada internette uzun bir yazi var diyelim boyle yapinca kaldigim yeri araki bulasin iphone kullanirken boyle sikinti yoktu 1 kere dokunurdum androidte dokunuken aman islem yapmasin diye usrasiyom belki cok onemli degil ama boyle bir teknoloji yazilim iphone da varken android neden kullanmiyor bunu iphone kullanmis biri sonra androide gecmisse cok daha iyi anlar beni yinede ilgin icin sagol

xmustx

xmustx

Üye
Yok onu ekran ayarlarından yapabiliyosun :D bak şimdi s3ümün iphone 5 den 25 tane artı özelliği var youtube da var izle.ios hiçbi zaman ne nokıa ile nede androidle başa çıkamadı :)

szqn55

szqn55

Üye
Yok onu ekran ayarlarından yapabiliyosun :D bak şimdi s3ümün iphone 5 den 25 tane artı özelliği var youtube da var izle.ios hiçbi zaman ne nokıa ile nede androidle başa çıkamadı :)
özellik bakımınından galaxy serisinde çok özellik var ama iosun en büyük özelligi ise stabil olması onun ekranı kolay kolay kırılmaz çok saglam kasası var bence hız bakımından da diyebiliriz hem ios da bir yere bastıgında arka plan uygulaması aniden duruyo tüm dikkati bastıgın yere veriyor o yuzden çok hızlı çalışıyor bir uygulama açmak filan ama android de oyle bişe yok bişey açarsın en fazla 3 4 saniye beklersn yani sade ve şık olarak ios özellik olarak da android serisi derim iyi forumlar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ama bazen kitap okuyorum yada internette uzun bir yazi var diyelim boyle yapinca kaldigim yeri araki bulasin iphone kullanirken boyle sikinti yoktu 1 kere dokunurdum androidte dokunuken aman islem yapmasin diye usrasiyom belki cok onemli degil ama boyle bir teknoloji yazilim iphone da varken android neden kullanmiyor bunu iphone kullanmis biri sonra androide gecmisse cok daha iyi anlar beni yinede ilgin icin sagol
o android tellerin kalitesizliğinden mecbur öyle yapmak zorundalar çünkü çoğu android tel el dışındaki şeyleri de algılıyor düşün öyle hafif kararınca cebine koydun koyarken bir ayarı değiştirebilir veya birini arayabilir ama iphoneler sadece eli algılıyor tırnağı bile algılamıyor ondan dolayı sıkıntı olmayacağından o özellik konuluyor

Invoke

Invoke

Üye
Ben de bir şey sandım.

Bir kere dediğiniz olay öyle bir özellik falan değil, adamlar öyle kodlamış, öyle ayarlamış ama diğerleri buna gerek görmemiş. Bence lüzumsuz bir olay. Açıkcası dediğin gibi olsaydı da neden ilk dokunuş sadece ışığı yakıyor, neden işe yaramıyor diye konularda açılabilirdi.

Şöyle yapabilirsin; bir şey okuyorsan ya da işin uzunsa ekran zaman aşımını arttır ve bir şey okuyorsan dokun, dokunduğunda etkileyecek bir durum varsa kaydır ve çok kaydırma az kaydır ya da varsa boşluğa dokun.

• Beğen
Tepkiler: xmustx
xmustx

xmustx

Üye
Hanginize cevap veriyim :hmmm
özellik bakımınından galaxy serisinde çok özellik var ama iosun en büyük özelligi ise stabil olması onun ekranı kolay kolay kırılmaz çok saglam kasası var bence hız bakımından da diyebiliriz hem ios da bir yere bastıgında arka plan uygulaması aniden duruyo tüm dikkati bastıgın yere veriyor o yuzden çok hızlı çalışıyor bir uygulama açmak filan ama android de oyle bişe yok bişey açarsın en fazla 3 4 saniye beklersn yani sade ve şık olarak ios özellik olarak da android serisi derim iyi forumlar
Uygulama ile ekran zaman aşımı ne alaka ? Ve iphone yere düştüğünde sadece kasa sağlam arka ve ön cam tuz buz..

szqn55

szqn55

Üye
:konus::konus::sahan2:

xmustx

xmustx

Üye
o android tellerin kalitesizliğinden mecbur öyle yapmak zorundalar çünkü çoğu android tel el dışındaki şeyleri de algılıyor düşün öyle hafif kararınca cebine koydun koyarken bir ayarı değiştirebilir veya birini arayabilir ama iphoneler sadece eli algılıyor tırnağı bile algılamıyor ondan dolayı sıkıntı olmayacağından o özellik konuluyor
Yok o da sistemin farklı olması kalite farkı denilemez.ve yine ekran zaman aşımından konuyu ios nin gücüne çevirmeyelim..
Kendini kandırma genç telefonu yere bırak ;) :D

• Beğen
Tepkiler: szqn55
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Hanginize cevap veriyim :hmmm
Uygulama ile ekran zaman aşımı ne alaka ? Ve iphone yere düştüğünde sadece kasa sağlam arka ve ön cam tuz buz..
yok bn betona düşürdüm kaç kere çizik bile olmuyo :biggrin:

xmustx

xmustx

Üye
Kırıldığı zamanda böyle gülmen dileğiyle iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
senolmaxi

senolmaxi

Üye
htc desire hd kullaniyorum,senin dedigin gibi olmuyo,ekran karariyo ilk dokunmada sadece aciyo ekrani..seninki muhtemel ayardandir

fk555897

fk555897

Üye
Bence ekran zaman aşımını kaldırıcı bir uygulama ara.

Takipçi Satın Al

Üst Alt