Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
telefonu sıfırladım uygulamaları geri yüklemeye başladım yalnız bu 'Baby Dragon' uygulamalarını ücretli hale getirmiş, Lock Screen ve Reboot Now u kullanıyordum ikiside ücretsizdi ama şimdi ücretli olmuş.

ykd96

ykd96

Üye
@bulutsuzgece ben cortana falan aktif etmedim hiç. peki sessiz saatler için bölge ve dil ayarlarını falan ABD mi yoksa US mı yapıyoruz ?

siyahsancak

siyahsancak

Üye
sessiz saatler nerde arkadaşlar göremedim

dakamon

dakamon

Üye
Umarım bizde cortana nın nimetlerinden faydalanabiliriz. Adamlar serach butonunu hakkıyla kullanırken biz saçma sapan bir durumla karşı karşıyayız doğru düzgün ne dediğimizi anlamayan bir ses tanıma sistemiyle uğraşıyoruz adamlarda uygulama bazında bir bing search var. Sistem dosyaları 2.7 gb kaplıyor bunun içinde emin olun cortana ile ilgili büyükçe bir bölüm var ve kullanamadığımız gibi birde sistemimizde alan kaplıyor. Bari hakkını versinler de şu cortanayı türkçeye de uyarlasınlar. Ayrıca bing search ü de adam gibi getirsinler.

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
serinaga

serinaga

Üye
Hele şükür daha yeni bitti güncelleme, bakalım farklı bir şey çıkacak mı ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
şu kulaklıktan bazen tek taraftan ses gelmeme problemi halledilmiştir umarım.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Cortanaya yeni özellikler eklenmiş artık ayarlarsanız üstünde hava durumu gorunuyor

enessrsy

enessrsy

Üye
Kulaklığın bozuk dostum :D

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Yazılımsal bir problem var çok kişi yazdı tek kulaktan ses gelmeme problemini, telefonu resetleyince düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hakikaten cortona gelse süper olacak bekliyoruz ama en az sekiz on ay bekleriz gibi şahsi görüşüm

luckysleven

luckysleven

Üye
720 ve 520 de isinma yok denecek kadar az ama 925 cayir cayir yaniyor suna bir el atsinlar yahu : )

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bu ufak sevimli guncellemeden sonra diger klasorum baya bir azaldi ve gecici dosyalar siliniyor bu zaten olan birseydi de yinede belirteyim dedim : )

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Kulaklığın bozuk dostum :D

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
:) ne tesadüf bir çok kişinin kulaklığı bozuk ve ne tesadüf hepsinin sağ tarafı bozuk ve ne tesadüf telefona reset atınca hepsinin de kulaklığı tamir oluyor kendi kendine :)

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Yağız Ryan
hookword

hookword

Üye
:) ne tesadüf bir çok kişinin kulaklığı bozuk ve ne tesadüf hepsinin sağ tarafı bozuk ve ne tesadüf telefona reset atınca hepsinin de kulaklığı tamir oluyor kendi kendine :)

İnanır mısın aynısı bende de oldu :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Beyler bu ufak sevimli guncellemeden sonra diger klasorum baya bir azaldi ve gecici dosyalar siliniyor bu zaten olan birseydi de yinede belirteyim dedim : )
geçici dosyaları silebiliyorduk, asıl iş diğer klasöründe, orda ne birikiyorsa artık format attırdı bana dün, 8.1 final sürümünde diğer dosyaları silebilme yetkisi bize verilir umarım.
İnanır mısın aynısı bende de oldu :)
yazılımsal bir sorun dostum, özellikle kulaklıkla müzik dinlerken aynı anda mesaj yada çağrı gelince veya alarm sesi çalınca hemen akabinde tek taraf gidiyor, benim şahsi düşüncem şu şekilde; normalde kulaklıkla stereo müzik dinliyoruz her iki taraftan da bağımsız şekilde ses geliyor ama telefon zil sesi veya diğer bildirim sesleri telefon hoparlorunden yani mono ses olarak geliyor hal boylr olunca telefonun da beyni karışıyor sanırım en son çaldığı ses neyse (mono) telefonu da o modta bırakıyor, çunku bende durup dururken olmuyor bu sorun, muzik dinlerken mesaj yada alarm sesi gelince böyle oluyor o yüzden müzik dinlerken olası bu probleme karşı telefonu sessize alıyorum titreşim kapalı faydası oluyor o zaman olmuyor bende o problem.

hookword

hookword

Üye
geçici dosyaları silebiliyorduk, asıl iş diğer klasöründe, orda ne birikiyorsa artık format attırdı bana dün, 8.1 final sürümünde diğer dosyaları silebilme yetkisi bize verilir umarım.
yazılımsal bir sorun dostum, özellikle kulaklıkla müzik dinlerken aynı anda mesaj yada çağrı gelince veya alarm sesi çalınca hemen akabinde tek taraf gidiyor, benim şahsi düşüncem şu şekilde; normalde kulaklıkla stereo müzik dinliyoruz her iki taraftan da bağımsız şekilde ses geliyor ama telefon zil sesi veya diğer bildirim sesleri telefon hoparlorunden yani mono ses olarak geliyor hal boylr olunca telefonun da beyni karışıyor sanırım en son çaldığı ses neyse (mono) telefonu da o modta bırakıyor, çunku bende durup dururken olmuyor bu sorun, muzik dinlerken mesaj yada alarm sesi gelince böyle oluyor o yüzden müzik dinlerken olası bu probleme karşı telefonu sessize alıyorum titreşim kapalı faydası oluyor o zaman olmuyor bende o problem.

aynen katılıyorum zaten donanımsal olsa resetle düzelmez.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Henüz kulaklık takmadım güncelleme donrası tırstım şimdi :D

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Üst Alt