Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
çoktandır telefonu bi sıfırlamayı düşünüyordum, diğer klasörü aldı başını gidiyor 1.10 GB olmuş, fırsat bu fırsat güncellemeden önce sıfırlayayım hem o kadar verinin taşınmasını da beklememiş olurum, bu noktada bir sorum olacak telefonu sıfırlarsam doğal olarak preview for developers te silinecek, peki ondan sonra tekrar developers i yüklemelimiyim yoksa güncelleme gelmez mi, o kayıt aşamalarını tekrar mı uygulamam lazım?

KenanK

KenanK

Üye
kilit sesi hala gecikmeli mi ?

PureFood

PureFood

Üye
Guncelledim fark yok, bolgeyle falan uğraşamam valla :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
çoktandır telefonu bi sıfırlamayı düşünüyordum, diğer klasörü aldı başını gidiyor 1.10 GB olmuş, fırsat bu fırsat güncellemeden önce sıfırlayayım hem o kadar verinin taşınmasını da beklememiş olurum, bu noktada bir sorum olacak telefonu sıfırlarsam doğal olarak preview for developers te silinecek, peki ondan sonra tekrar developers i yüklemelimiyim yoksa güncelleme gelmez mi, o kayıt aşamalarını tekrar mı uygulamam lazım?

Developer for Previews yüklü olmadıkça ve tekrar aktif edilmedikçe güncelleme gelmez.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
beats

beats

Üye
Bölgesel olarak gelmiş görsel değişiklikler.
Türkiye ayarında çok bir şey yok, genel batarya ve hız iyileştirmeleri dışında.
Logo değişmedi bende, Cortana dönüyordu falan önceden var mıydı ? Hatırlamıyorum. Quiet Hoursu da Türkçeye çevirememişler zaar. :)

barbin3900

barbin3900

Üye
mesaj kısmında kaydırarak yazma gelmiş arkadaşlar

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Don
Logo değişmedi bende, Cortana dönüyordu falan önceden var mıydı ? Hatırlamıyorum. Quiet Hoursu da Türkçeye çevirememişler zaar. :)
Donuyo derken uygulamadamı live tile mı ?

yunusiyunus

Üye
Değişen bi'şey yok kasılmalar tam sürat devam ediyor :P

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
O vardı z
Uygulamada,tile aynı genleşme hareketleri falan.
o vardı zaten ya sen görememişsin buyuk ihtimalleBide cortanayla ilgili şunu buldum yeni animasyon ve hava durumu gelecek galiba

serinaga

serinaga

Üye
Batarya az, şarja taktım, az biraz dolsun, bende güncelleyeyim bari ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

runo6

runo6

Üye
Az önce güncelleme geldi kontrol eder misiniz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Açılışta değişiklik.

+ Performans artışı
+Cortananın içinde bulunan quiet hours özelliği ayarlara geldi ve cortsna kapalı iken de kullanılabiliyor
+Wifi daha hızlı bağlanıyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Kapalıyken alarm çalsın ve kapalıyken şarj olsun artık, bir de şu tuşları kitleme efekt sesi gecikmesin artık

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
runo6

runo6

Üye
Hala sesiz saatler açık değil bende telefon dilini değiştirmek mi gerekiyor

Son düzenleme:

Üst Alt