Belgelerine resimlerine bir sey olmaz merak etme onlar hdd de.Mandallar kendilinden kpandi mi bir de ram in kenarlarinda hafif bir bosluk vardir o bosluklara mandallarin sikismasi lazim.Taa 2006 dan resimler vardı belgelerimde felan çok sağolun![]()
NAPACAM BEN ŞİNCİKBelgelerine resimlerine bir sey olmaz merak etme onlar hdd de .

mandallar kendiliğinden kapanmıyor biri kapanınca diğer taraf havada kalıyor
NAPACAM BEN ŞİNCİKmandallar kendiliğinden kapanmıyor biri kapanınca diğer taraf havada kalıyor
Bios sadece su anda format disinda ise yaramazzBios da sorun yok sorun olsaydi windows yuklenmezdi simdilik yapicagin 2 sey var Ram i bilen birine taktir ve hdd yi yedekle format at sorun ortadan kalkacaktir.siyah ekrana da bi çözüm yazarsan abi biosa girebiliyorum bi işe yararsa ekran kartım nvidia gforce ram 1gp cpu 2.500 mmps mi ney
Kendi beceriksizliğini başkalarının yüzüne vurma daha ram takıp çıkaramıyorsan o senin beceriksizliğin. Madem bu işlerden anlamıyorsun gidip bilgisayarcıya götüreceksin adam akıllı yaptıracaksın, sonra gelip burda güvercin gibi çırpınmaycaktın abim.bilgisayarın ekranı gelmez oldu sağolasın CaptainPrice.
DogruKendi beceriksizliğini başkalarının yüzüne vurma daha ram takıp çıkaramıyorsan o senin beceriksizliğin. Madem bu işlerden anlamıyorsun gidip bilgisayarcıya götüreceksin adam akıllı yaptıracaksın, sonra gelip burda güvercin gibi çırpınmaycaktın abim.
katiliyorum Son cümle süperKendi beceriksizliğini başkalarının yüzüne vurma daha ram takıp çıkaramıyorsan o senin beceriksizliğin. Madem bu işlerden anlamıyorsun gidip bilgisayarcıya götüreceksin adam akıllı yaptıracaksın, sonra gelip burda güvercin gibi çırpınmaycaktın abim.

katılmadan edemedimSon cümle süper![]()
yanlış anlama da sananeMadem bu işlerden anlamıyorsun, neden bir bilgisayarcıya götürmüyorsun?
Adam bişe demiyor sana noluyor abi yawKendi beceriksizliğini başkalarının yüzüne vurma daha ram takıp çıkaramıyorsan o senin beceriksizliğin. Madem bu işlerden anlamıyorsun gidip bilgisayarcıya götüreceksin adam akıllı yaptıracaksın, sonra gelip burda güvercin gibi çırpınmaycaktın abim.

yaw he tamam ya yardımcı olun dedik laf sokuyonuz konu kilitlenebilirr

"PC Donanımların'dan" anlamıyorsan. "Pc Donanım Teknik Yardım" Forumun'a, Konu açman yalnış...yanlış anlama da sanane
Adam bişe demiyor sana noluyor abi yawyaw he tamam ya yardımcı olun dedik laf sokuyonuz konu kilitlenebilirr
![]()