Yardım LÜTFEN ACİL DESTEK VERİN ÇOKK ACİL!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Taa 2006 dan resimler vardı belgelerimde felan çok sağolun :):(:(:yagmur::catcat::dayak:

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Sanirim, Ram'i takamadin eger PC ram'i gormesse ekran gelmez.

Son düzenleme:
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HİÇÇBİŞE GELMİYOR Moonitör bağlanınca yeşil ışık oluyodu o olmuyor artık çalışıncataktıım çıt sesi felan geldi ama:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Taa 2006 dan resimler vardı belgelerimde felan çok sağolun :):(:(:yagmur::catcat::dayak:
Belgelerine resimlerine bir sey olmaz merak etme onlar hdd de.Mandallar kendilinden kpandi mi bir de ram in kenarlarinda hafif bir bosluk vardir o bosluklara mandallarin sikismasi lazim.

Son düzenleme:
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
RAM I DUZGUN BIR SEKILDE TAKARSAN PC ESKI HALINE DONUCEKTIR YANI, WINDOWS YUKLENDIKTEN SONRA SIYAH EKRANDA KALDIGI GIBI. BIRAZ ONCEKI GIBI.

Son düzenleme:
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İMDAATnasıl takacam biri kendi oturuyor diğerini elimle bile oturtamıyorum havada kalıyorSanırım bilgisayara emeklilik yolu gözüktü hard diski al bilgisayarı çöpe postala tekniğini uygulicam olmazsa eğer.Yaktın beni kaptaaan :D

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
2 side kapanmiyor ise bu da ram i duzgun takmadigina isarettir simdi en bastan hafifce 2 mandalida ac sonra ram i tersine dikkat ederek yavasca üstüne getir sonra sagdan ve sol kenardan olmak uzere duzgun bir sekilde bastir bnu yaparken pc kasasinin yerde yatarak yaoman daha kolay olacaktir 2 mandal da kendilinden kapanacak ve cit sesi gelecek :o

Son düzenleme:
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bi snye 5 dakka ayrılıyorum sonra denicem genede sen ilgilendin en çok teşekkür ederim kaptanım:D

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
PC'de hic bir sorun yok bilen birine Ram'i taktir.

Son düzenleme:
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
siyah ekrana da bi çözüm yazarsan abi biosa girebiliyorum bi işe yararsa ekran kartım nvidia gforce ram 1gp cpu 2.500 mmps mi ney

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Hdd yi de baska pc ye baglayip icindekileri bir flash disk e aktar sonra hdd yi tekrar baglayip format at sorun ortadan kalkacaktir :oke:

Son düzenleme:
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
NAPACAM BEN ŞİNCİK :lac:somuru::yagmur::cry::alsana:mandallar kendiliğinden kapanmıyor biri kapanınca diğer taraf havada kalıyor

Madem bu işlerden anlamıyorsun, neden bir bilgisayarcıya götürmüyorsun?

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Bios
siyah ekrana da bi çözüm yazarsan abi biosa girebiliyorum bi işe yararsa ekran kartım nvidia gforce ram 1gp cpu 2.500 mmps mi ney
Bios sadece su anda format disinda ise yaramazzBios da sorun yok sorun olsaydi windows yuklenmezdi simdilik yapicagin 2 sey var Ram i bilen birine taktir ve hdd yi yedekle format at sorun ortadan kalkacaktir.

Son düzenleme:
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bilgisayarın ekranı gelmez oldu sağolasın CaptainPrice.
Kendi beceriksizliğini başkalarının yüzüne vurma daha ram takıp çıkaramıyorsan o senin beceriksizliğin. Madem bu işlerden anlamıyorsun gidip bilgisayarcıya götüreceksin adam akıllı yaptıracaksın, sonra gelip burda güvercin gibi çırpınmaycaktın abim.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Kendi beceriksizliğini başkalarının yüzüne vurma daha ram takıp çıkaramıyorsan o senin beceriksizliğin. Madem bu işlerden anlamıyorsun gidip bilgisayarcıya götüreceksin adam akıllı yaptıracaksın, sonra gelip burda güvercin gibi çırpınmaycaktın abim.
Dogru :evet: katiliyorum ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
codblackops2

codblackops2

Üye
Son cümle süper :D

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Madem bu işlerden anlamıyorsun, neden bir bilgisayarcıya götürmüyorsun?
yanlış anlama da sanane :D
Adam bişe demiyor sana noluyor abi yaw:bann::bann::bann:yaw he tamam ya yardımcı olun dedik laf sokuyonuz konu kilitlenebilirr:locked2::locked2::locked2:

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
yanlış anlama da sanane :D
Adam bişe demiyor sana noluyor abi yaw:bann::bann::bann:yaw he tamam ya yardımcı olun dedik laf sokuyonuz konu kilitlenebilirr:locked2::locked2::locked2:
"PC Donanımların'dan" anlamıyorsan. "Pc Donanım Teknik Yardım" Forumun'a, Konu açman yalnış...

Son düzenleme:

Üst Alt