21mb indirdim benGüncelleme 30 mb doalylarında değişiklikleri de daniel rubinho bi bakıcam görürsem açıklarım dedi.

Umarım ancak bi kaç gün içinde bu konuda getirilerini görebiliriz ama ben hala şu cyan gelmeden tam performanslı çalışacağına inanmıyorum malesefİos8 de böyle uygulamala listesi var bir bölümünde orada uygulama sıralamasını bizdeki klasörler uygulamasıyla aynı şekilde sıralıyorsunuzUmarım bu güncelleme bataryada biraz olsun iyileştirme sağlar
dedim bu bizde var bizden mi gördüler acaba dedim
3. party klavye geliyor ve swipe klavye geliyor 
İnşallah öyledir.Rubino batarya iyileştirmesi demiş.
Twitterdan takip ediyorum ama yazısını görmedimRubino batarya iyileştirmesi demiş.
Cidden miBide quiet hours cortanasız kullanabilir olmuş
Güvercinle gönderildi.
inşallah,inşallah,..bugün eve geldiğimde şarjım %3 idi,şarj bitecek telefon kapanacak diye ammada sitrese girdimRubino batarya iyileştirmesi demiş.

Belki ekstra bir uygulamayla yada ayarlara bir güncellemeyle de gelebilir.Quiet Hours'un artık Cortana gerektirmediği ve global hale geldiği söyleniyor ama ben öyle bir şey göremedim.![]()

Bende hâlâ soldaki var. Değişen var mı?Arkadaşlar değişen şeylerden biri başlangıçtaki logo da bulundu
Eskisi sol yenisi sağdaki
Quiet Hours dediğiniz nedir ben ilk defa duyuyorum arkadaşlar.Quiet Hours'un artık Cortana gerektirmediği ve global hale geldiği söyleniyor ama ben öyle bir şey göremedim.![]()