Lg g2 şarj hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 şarj hakkında
Hayırlı cumalar arkadaslar. Telefonumu gece sarja takip dolunca hiç oynamadan birakiyordum yanıma Şarj %100 de kalıyordu ama dün gece böyle kalmadı oynamadigim halde yüzdeler gitmişti

Pil durumu böyleydi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

cemal çolak

cemal çolak

Üye
Şarj %100 olunca hemen şarjdan sökmemek lazım. bi 10 - 15 dakika daha durursa daha iyi olur.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Son yükledigin programlara bir göz gezdir muhakkak arka planda çalisan vardir. Bunlarıda kafaya takmamak lazım telefonun tadını alamazsın sonra. Sarj ise %10 kalinca telefonu kapatip 3 saat kapali sarj et sonra acip kullan :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Şarj %100 olunca hemen şarjdan sökmemek lazım. bi 10 - 15 dakika daha durursa daha iyi olur.

Doğrudur bu sefer %100 olunca hemen çıkardım.

Son yükledigin programlara bir göz gezdir muhakkak arka planda çalisan vardir. Bunlarıda kafaya takmamak lazım telefonun tadını alamazsın sonra. Sarj ise %10 kalinca telefonu kapatip 3 saat kapali sarj et sonra acip kullan :)

Yeni yukledigim program yok sadece hava durumu widgetine şehir ekledim başka bir değişiklik yok.

messevim

messevim

Üye
%100 olduktan sonra en az 20 dakika daha birak prizde.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapiyorum artık ama bugün hiç oynamadigim halde şarj yüzdesi iniyor

tatar1926

Üye
Öyle yapiyorum artık ama bugün hiç oynamadigim halde şarj yüzdesi iniyor
Kardeş şarj tamamen dolduktan sonra uyarı sesi veriyor telefon o zaman şarj dan çek uyarı sesi almadan çekerseniz sabah yüzde 3 gibi bir kayıp normal çünkü saat,havadurumu v.b gibi sistem uygulamaları çalışmaya devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: Sin007
Sin007

Sin007

Üye
Tasaruf moduna alma ekran ışı kısık olsun arka plan da uygulama açık bırakma da bak arada ki farkı gör

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Tasaruf modu sürekli açık ama sadece şarj %30 dan aşağı oldu mu aciliyor. Uygulamada açık birakmiyorum ama pil yararlarına girince uygulamalar ve yanında durdur butonu var

sasua42

sasua42

Üye
O güç tasarrufunu hemen moduna al ve sarının yüzde kaç olursa olsun güç tassarufunda olur ve ya harikalar bi program var onu vereyim

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani anlamadim?

sasua42

sasua42

Üye
Dostum ayarlara gir genel/pil/güç tassarufunun üstüne bas Güç tassarufunu aç var bas ve hemen işaretle

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ayarlara gir genel/pil/güç tassarufunun üstüne bas Güç tassarufunu aç var bas ve hemen işaretle
İyi de onu yapınca wi-fiyi falan kapatıyor ve 15 saniyede ekranı karartıyor

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
İyi de onu yapınca wi-fiyi falan kapatıyor ve 15 saniyede ekranı karartıyor

sasua42

sasua42

Üye
Öyle iste güc tassarufu adı üstünde bekle sana bi program atacam
Çok etkili bi program

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Öyle iste güc tassarufu adı üstünde bekle sana bi program atacam
Çok etkili bi program
Sürekli güç tasarufununda açık olması guzel birşey değil.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Bu mega nedir bulut depolama değil mi? Sarjla Ne alakası var

sasua42

sasua42

Üye
Hayır mega üzerinden program indiriceksin box gibi

marist

marist

Üye