[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft95

Üye
romu sabah kurdum. gayet akıcı. kilitlenme ve kasma yapmıyor. ancak whatsapp dan video göndermek istediğmde kilitlenip reset atıyor. 3g ve wirelesde de aynı şeyi yapıyor. çözümü var mıdır acaba
Romu dünden beri kullanıyorum öyle bi hata almadım romu düzgün indirdiğinizden ve düzgün kurulum yaptığınızdan emin olun.

Bu da telefonumun 1 görüntüsü bence gayet güzel görünüyor ve launcher nova olduğu için sarjı sömürmüyor

Son düzenleme:

Bysalih41

Bysalih41

Üye
romu bende test ettim gayet başarılı bir rom

genco15

genco15

Üye
Hocam bunun touchwiz li olanı yok mu ya s5 bildirim cubugu launcher vs derleyemezmısın?

-Oruc

-Oruc

Üye
samsungw_53

dostum tema yi nerden buldun paylasirmisin

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Link vetemiyorum teldeyim ama muiu yada miui yaz google play e launcher olani degil tema olani 36 mg kardes

lavasoft95

Üye
Hocam bunun touchwiz li olanı yok mu ya s5 bildirim cubugu launcher vs derleyemezmısın?
Kendiniz yükleyebilirsiniz roma google amcaya danışmanız yeterli.
Ama touchwiz çok stabil bir launcher değil beb sevmiyorum telefonu yoruyor 25-30mb ramden yiyor gerek yok yani.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
genco15

genco15

Üye
Kendiniz yükleyebilirsiniz roma google amcaya danışmanız yeterli.
Ama touchwiz çok stabil bir launcher değil beb sevmiyorum telefonu yoruyor 25-30mb ramden yiyor gerek yok yani.
Hocam cok aradım ama bana systemuı.apk lazım bızım lazm tele uygun yoksa bıldırım cubugu değilmiyor.bı cok systemuı denedım ama hepsı hata verdı

lavasoft95

Üye
Hocam cok aradım ama bana systemuı.apk lazım bızım lazm tele uygun yoksa bıldırım cubugu değilmiyor.bı cok systemuı denedım ama hepsı hata verdı
Xda'da themes and apps bölümüne bakabilirsiniz orda baya uğraşıyorlar bu işlerle ama status barı neden değiştirmek istiyorsunuz ?

-Oruc

-Oruc

Üye
Denedim ama takilma yapior uygulama gecislerinde geri yaninda skinti yok sarj u fazlada yemior gorusume gore

genco15

genco15

Üye
Xda'da themes and apps bölümüne bakabilirsiniz orda baya uğraşıyorlar bu işlerle ama status barı neden değiştirmek istiyorsunuz ?
Cm nin orjinali hoşuma gitmiyor s5 in tel sayfada bildirim ve simgeler varken cm iki sayfaya tasimis bence tek sayfa daha gos ve kullanışlı

burak_102

burak_102

Üye
kardeşim rom çok güzel olmuş da bildirim olayınında smsler ekranda gözüküyor gizli olsa daha hoş olur bence active display den yanayım ben hala olur da rom derlerken koyarsan çok memnun olurum bide sd kart ve dahili hafıza değişimini yaparsan çok harika olur eline sağlık yeni romunu bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: linkinparkmm

lavasoft95

Üye
kardeşim rom çok güzel olmuş da bildirim olayınında smsler ekranda gözüküyor gizli olsa daha hoş olur bence active display den yanayım ben hala olur da rom derlerken koyarsan çok memnun olurum bide sd kart ve dahili hafıza değişimini yaparsan çok harika olur eline sağlık yeni romunu bekliyorum :)
Voltstabdan kendin yapabilirsin hafıza değişimini kardeşim.

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyodum :) Cidden yok mu ya ?
Evet yok.
Bu arda yoğun istek üzerinde Türkçeleştirme üzerine biraz çalıştım. Sd swap de ekledim. Yakında paylaşırım...
  • CyanogenMod ile senkronize edildi
  • SD Swap özelliği eklendi
  • %90 Türkçe ( Çok sıkıcı bir iş bir daha uğraşmam :) )
  • S3 Mini adreno sürücülerine devam
  • davidteri91'in kerneli kullanıldı ( İncelemek isteyen burdan bakabilir )
  • vs...

• Beğen
Tepkiler: fecral, bayfeat, lavasoft95 ve 1 kişi daha

lavasoft95

Üye
Yine trim destekli kerneli yükleyebilir miyiz ?

burak_102

burak_102

Üye
teşekkürler hakan süpersin :)

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
aJHier

aJHier

Üye
Romu Kurdum .
Çok akıcı Ve özellik bakımından harika
tek bir sorunu var çok hızlı sarj Yiyor.
Kilit ekranı Şekilli olmasına bayıldım ayrıca. Güzel özellik.adı Gesture unlock sanırım.
cm11 için Flashlanabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
DarkCM-11-20140531-UNOFFICIAL-ancora.zip — Yandex.Disk bu cm11 25.05.2014 tarihli rom zaten

Üst Alt